Χάκετ: «Είμαι μέλος της οικογένειας»

Ο Ιταλός γνώρισε πρωτοφανή αποθέωση στο ΣΕΦ και μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε οπαδός του Ολυμπιακού.

Χάκετ: «Είμαι μέλος της οικογένειας»

Ο κόσμος του Ολυμπιακού τον λατρεύει, αλλά και εκείνος δεν κρύβει ότι αγαπάει σαν τρελός την ομάδα του Πειραιά. Το ΣΕΦ σείστηκε από τις εκδηλώσεις λατρείας προς το πρόσωπο του Ιταλού. Ένας παίκτης που φόρεσε τα ερυθρόλευκα, αλλά έγινε μέλος αυτής της οικογένειας.

Μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης στο συνδρομητικό κανάλι για όλα όσα έζησε το βράδυ της Παρασκευής στο ΣΕΦ. «Φοβερό κοντράστ συναισθημάτων και αναμνήσεων. Το τελευταίο μου παιχνίδι ήταν αυτό που τραυματίστηκα. Αυτό που έζησα απόψε ήταν καταπληκτικό. Οι φίλαθλοι, η διοίκηση και οι συμπαίκτες μου δημιούργησαν μία φοβερή ατμόσφαιρα και ήταν μία συναισθηματική βραδιά για εμένα», ήταν τα λόγια του Ιταλού.

Συνεχίζοντας ο Χάκετ δεν δίστασε να πει: «Είμαι οπαδός του Ολυμπιακού. Είμαι μέλος της οικογένειας και ποτέ δεν με ξέχασαν. Τα μέλη του τεχνικού τιμ, οι γιατροί κατά τη διάρκεια της αποκατάστασης μου με έπαιρναν στο τηλέφωνο να μάθουν πως είμαι και πως αισθάνομαι».

Αναφερόμενος στη κίνηση του να σκύψει και να ακουμπήσει το σήμα του Ολυμπιακού δήλωσε: «Έσκυψα κατά τη διάρκεια της βράβευσης μου και ακούμπησα το σήμα του Ολυμπιακού και στη συνέχεια τη καρδιά μου. Ήταν μία ένδειξη ευγνωμοσύνης για τους κυρίους Αγγελόπουλος και τη Θύρα 7 για όλα αυτά που έχω ζήσει εδώ».

Όσον αφορά στο μέλλον του τόνισε: «Κανείς δεν ξέρει τι του επιφυλάσσει το μέλλον. Είμαι παίκτης της Μπάμπεργκ, έχω ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο και κανείς δεν ξέρει τι γίνεται».