Ολυμπιακός: Χριστουγεννιάτικο το παρκέ του ΣΕΦ ενόψει Βιλερμπάν (pic)

Ιδιαίτερο τόνο στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων έδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός στο παρκέ του ΣΕΦ ενόψει του αγώνα με τη Βιλερμπάν. Δείτε την... πινελιά των Πειραιωτών στον αγωνιστικό χώρο!

Ολυμπιακός: Χριστουγεννιάτικο το παρκέ του ΣΕΦ ενόψει Βιλερμπάν (pic)

Με κεκτημένη ταχύτητα από τη σαρωτική νίκη επί της Μπάγερν, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας δύο μέρες μετά, για να υποδεχθεί σήμερα (17/12, 21.00) τη Βιλερμπάν στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Γιώργου Μπαρτζώκα μετρούν το εκπληκτικό «8 στα 8» στους φετινούς εντός έδρας αγώνες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και ευελπιστούν να φτάσουν τις εννέα σερί νίκες μπροστά στο κοινό τους, παραμένοντας έτσι στα... ψηλά της κατάταξης.

Η σημερινή εικόνα του ΣΕΦ, πάντως, θα είναι λίγο διαφορετική σε σχέση με πριν, καθώς οι άνθρωποι της ΚΑΕ έβαλαν μια ιδιαίτερη... πινελιά στον αγωνιστικό χώρο, στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου που διανύουμε.

Ειδικότερα, στο σήμα του Ολυμπιακού που υπάρχει στη σέντρα του παρκέ προστέθηκε κι ένας... σκούφος του Αϊ Βασίλη, μια κίνηση που δίνει εορταστικό τόνο ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων!

Δείτε τη σχετική ανάρτηση της ΚΑΕ στο διαδίκτυο που αναφέρει: «It's Christmas Time! It's Christmas Time! Από σήμερα το σήμα του παρκέ σε... εορταστική διάθεση!».