Ουόκαπ: «Είμαι άνετος με τον ρόλο μου - Με κολακεύει η σύγκριση με τον Λο»

Ο Τόμας Ουόκαπ αναφέρθηκε στον ρόλο του στον Ολυμπιακό, αλλά και στη σύγκριση που υπάρχει με τον Έισι Λο. 

Ουόκαπ: «Είμαι άνετος με τον ρόλο μου - Με κολακεύει η σύγκριση με τον Λο»

Για την νίκη κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου: «Μπορώ και να σκοράρω, ναι. Όμως, σήμερα το σημαντικό ήταν η άμυνά μας. Κάναμε εξαιρετική δουλειά, φαίνεται και στη στατιστική μας. Βέβαια, δεν ήταν μόνο θέμα άμυνας. Βρήκαμε τα σουτ, είχαμε ρυθμό, χτυπήσαμε εκεί που θέλαμε. Όταν γίνονται αυτά, νιώθεις πως τα καταφέρνεις εύκολα. Τα σουτ γίνονται πιο εύκολα».

Για το πόσο εύκολο ήταν να αφήσει ο Ολυμπιακός στο παρελθόν την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα: «Είναι πάντα λίγο δύσκολο. Ειδικά όταν μιλάμε για ένα εκτός έδρας ματς και μετά επιστρέφεις απογοητευμένος. Όμως, έτσι είναι η Euroleague. Πρέπει να γυρνάς γρήγορα τη σελίδα, να είσαι συνεπής στην προπόνηση».

Για το πόσο γρήγορα κέρδισε τη θέση του starter και προσαρμόστηκε στους Πειραιώτες: «Είμαι άνετος με τον ρόλο μου, μου αρέσει. Από την αρχή ο κόουτς μου ξεκαθάρισε τι ήθελε από εμένα και αυτό κάνω. Άλλες φορές καλύτερα και άλλες χειρότερα. Όμως, πάντα το πιο σημαντικό είναι η ομάδα. Παίζουμε για την ομάδα και τα υπόλοιπα θα έρθουν».

Για τη σύγκρισή του με τον Έισι Λο: «Είχα ακούσει για τον Έισι Λο, τον παρακολουθούσα. Ξέρω τι έχει πετύχει με τον Ολυμπιακό, με κολακεύει αυτή η σύγκριση. Πάντα κοιτάω ψηλά. Όμως, η Euroleague είναι μια "μάχη", μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε».