Πρίφτης: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί και είχαμε τον έλεγχο»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Πρίφτης μετά την ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο στάθηκε στην κακή τρίτη περίοδο της ομάδας του στην Ιταλία.

Πρίφτης: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί και είχαμε τον έλεγχο»

Ο Δημήτρης Πρίφτης δήλωσε πως ήταν άψογη η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου κόντρα στην Αρμάνι αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί και είχαμε τον έλεγχο του τέμπο. Στην τρίτη περίοδο, κάναμε τη χειρότερη δυνατή αρχή. Μπήκαμε στην επανάληψη με πολλά λάθη και η Αρμάνι πήρε τη διαφορά.

Δυστυχώς, δεν κάναμε αρκετή προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο, για να μειώσουμε και να δείξουμε πως έχουμε πιθανότητες. Η Αρμάνι κράτησε τη διαφορά που έχτισε στο τρίτο δεκάλεπτο μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης. Αυτό ήταν πολύ κακό για εμάς», είπε ο κόουτς Πρίφτης.

Ο Λεωνίδας Κασελάκης από την πλευρά του ανέφερε:

«Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Ίσως μας αδικεί και το σκορ. Κάναμε την Αρμάνι να έχει αργές επιστροφές, βρήκαμε ελεύθερα σουτ κάποια μπήκαν, κάποια όχι. Είχαμε πολύ καλή κίνηση και κυκλοφορία της μπάλας.

Στο δεύτερο γίναμε στατικοί, δεν καταφέραμε να βρούμε λύσεις και για αυτό μεγάλωσε η διαφορά. Μπορεί να επηρεάζουν τα προβλήματα, αλλά δεν θέλουμε δικαιολογίες. Παίρνουμε την ευθύνη. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι σε 48 ώρες και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για μεγαλύτερο διάστημα.

Ο κόσμος στο ΟΑΚΑ μας δίνει δύναμη, αλλά πρέπει να λύσουμε το πρόβλημα με τα εκτός έδρας παιχνίδια. Χρειάζεται περισσότερη ενέργεια για να αντισταθμίσουμε την ποιότητα των αντιπάλων. Ευχαριστούμε στον κόσμο, οι οπαδοί μας έχουν δείξει ότι δεν μας αφήνουν μόνους και θα προσπαθήσουμε να τους το ανταποδώσουμε».