«Βαράει κανόνι» η Φενέρμπαχτσε- Στον αέρα το πλάνο Ομπράντοβιτς

Ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε Αλί Κοτς υποστήριξε σε δηλώσεις του οτι η τούρκικη ομάδα έχει χρέη 621 εκατομμύρια ευρώ.

«Βαράει κανόνι» η Φενέρμπαχτσε- Στον αέρα το πλάνο Ομπράντοβιτς

Η Φενέρμπαχτσε τα τελευταία χρόνια έχει ξοδέψει πακτωλό χρημάτων με σκοπό να πρωταγωνιστήσει στην Ευρώπη. Έχοντας στον πάγκο της τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς η τούρκικη ομάδα πανηγύρισε την πρώτη της Ευρωλίγκα στο φάιναλ φορ της Κωνσταντινούπολης κόντρα στον Ολυμπιακό ενώ φέτος έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης.

Η διαχείριση των υψηλών συμβολαίων ωστόσο σε συνδυασμό με την αποχώρηση της Dogus έχει φέρει σε δυσμενή θέση την διοίκηση της ομάδας καθώς το ποσό των χρεών της φτάνει τα 621 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με τον νέο πρόεδρο της ομάδας Αλί Κοτς το χρέος εκτοξεύτηκε μετά την ολοκλήρωση της φετινής χρονιάς. Αυτό που ανησυχεί πιο πολύ τον ίδιο όμως είναι τα έσοδα της ομάδας καθώς είναι δεσμευμένα από τις τράπεζες μέχρι το 2023.

Συγκεκριμένα δήλωσε σε τηλεοπτικό δίκτυο: "Το χρέος που μου είχε αναταθεί ήταν αρχικά 400 εκατομμύρια ευρώ. Από τις 31 Μαΐου και μετά όμως το συνολικό χρέος μας είναι για την ακρίβεια 621 εκατομμύρια ευρώ"

Ενώ αναφέρθηκε και στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: ''Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, γιατί κάποια πράγματα που του είχα υποσχεθεί δεν μπορούν να γίνουν".