Τρινκιέρι: «Ο Ολυμπιακός είναι ξανά μια από τις καλύτερες ομάδες στην Euroleague»

Ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (15/12) υποδέχεται την Μπάγερν και ο Ιταλός τεχνικός των Γερμανών, Αντρέα Τρινκιέρι είπε πως η ομάδα του Πειραιά είναι ξανά μία από τις καλύτερες στην Ευρώπη.

Τρινκιέρι: «Ο Ολυμπιακός είναι ξανά μια από τις καλύτερες ομάδες στην Euroleague»

Εκ των κορυφαίων ομάδων της Euroleague είναι ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Αντρέα Τρινκιέρι. Ο Ιταλός τεχνικός της Μπάγερν μίλησε για το ματς με αντίπαλο την ομάδα του Πειραιά.

Ντόρσεϊ: «Να προστατέψουμε την έδρα μας και να "χτίσουμε" ένα καλό σερί»

«Ο Ολυμπιακός είναι φέτος ξανά μια από τις καλύτερες ομάδες στην Euroleague. Είναι ένα πολύ καλά προπονημένο σύνολο, πάντα καλά προετοιμασμένοι και έχουν ένα ρόστερ με βάθος και σπουδαίους παίκτες. Παίζουν με εξαιρετική συνέπεια φέτος, σε άμυνα κι επίθεση. Εμείς πρέπει να καταλάβουμε πως είναι μια πολύ δύσκολη πρόκληση. Για να επιβιώσουμε, θα πρέπει να ανεβάσουμε το επίπεδό μας σε επίθεση και άμυνα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός.

Ολυμπιακός – Μπάγερν: Μπαρτζώκας: «Δεν είναι εξ’ ορισμού κερδισμένο το παιχνίδι»

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Βλάντιμιρ Λούτσιτς. «Ο Ολυμπιακός παίζει καταπληκτικά φέτος, θα είναι πολύ δύσκολα για μας. Έχουν πολλή εμπειρία, παίζουν χρόνια μαζί και διαθέτουν πολύ καλή χημεία. Επιπλέον θα έχουν και τη βοήθεια του κόσμου τους. Θα είναι μια δύσκολη εβδομάδα για μας αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας πρώτα τον Ολυμπιακό και μετά τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι», δήλωσε ο άσος της Γερμανικής ομάδας ενόψει της αναμέτρησης στο ΣΕΦ.