Να βρίσκει λύσεις και όταν στραβώνει το ματς… 

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να έχει πιο καθαρό μυαλό όταν ένα παιχνίδι στραβώνει και δεν του πάει.

Να βρίσκει λύσεις και όταν στραβώνει το ματς… 

Το μικρό σερί του Ολυμπιακού σταμάτησε την Πέμπτη (9/12) στο Βελιγράδι. Ο Ερυθρός Αστέρας πήγε εκεί όπου ήθελε το ματς και κατάφερε να πάρει τη νίκη. Οι Σέρβοι έδειξαν γιατί έχουν φέτος μία από τις καλύτερες άμυνες της Ευρωλίγκας και μπορεί οι 76 πόντοι του Ολυμπιακού να μη φαίνονται λίγοι, αλλά οι Πειραιώτες είχαν 53 πόντους στο 30’ και 38 στο ημίχρονο. Οι «ερυθρόλευκοι» του Μπαρτζώκα δεν μπόρεσαν να τρέξουν, δεν βρήκαν αρκετές φορές ανοιχτό γήπεδο και χαρακτηριστικά πέτυχαν μόλις 5 πόντους στον αιφνιδιασμό. Τη ζημιά στον Ολυμπιακό έκανε ο Κάλινιτς, ο οποίος δεν ξεχνάει την τέχνη του καλού σκόρερ.

Οι Πειραιώτες είχαν πρώτο βιολί τον Ντόρσεϊ, ο οποίος προσπάθησε στο τέλος για την ανατροπή. Ο Βεζένκοφ περιέργως δεν πήρε προσπάθειες στο τέταρτο δεκάλεπτο και ίσως δεν αξιοποιήθηκε κατάλληλα. Στον πάγκο στην τελική ευθεία της αναμέτρησης έμεινε ο Λαρεντζάκης. Γενικώς ο Μπαρτζώκας δεν βρέθηκε κι αυτός στην καλύτερή του βραδιά και μάλλον τον… παγίδευσε ο Ράντονιτς.

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να έχει πιο καθαρό μυαλό όταν ένα παιχνίδι στραβώνει και δεν του πάει. Στο Καζάν μπορεί να τα κατάφερε, αλλά δεν είναι κάθε μέρα του Αϊ-Γιαννιού. Όχι ότι κέρδισε τυχερά εκεί ο Ολυμπιακός, απλά θα πρέπει να διαχειρίζεται καλύτερα κάποιες καταστάσεις. Εκεί, άλλωστε, φαίνεται μια πραγματικά μεγάλη ομάδα.

Ο Ολυμπιακός, βέβαια, έχει κάνει πολλά ως τώρα, μην τον αδικούμε. Είναι μια νέα ομάδα και του έχουμε εμπιστοσύνη. Και μια άσχημη βραδιά, στην τελική, είναι στο πρόγραμμα.