Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός 81-76: Ντόρσεϊ: «Μας καταδίκασε η ευστοχία τους στα δίποντα...»

Σύμφωνα με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, τον κυριότερο ρόλο για να φύγει ο Ολυμπιακός ηττημένος από την έδρα του Ερυθρού Αστέρα έπαιξε η ευστοχία των γηπεδούχων στα σουτ δύο πόντων.

Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός 81-76: Ντόρσεϊ: «Μας καταδίκασε η ευστοχία τους στα δίποντα...»

Ο Ολυμπιακός δεν κατόρθωσε να φύγει νικητής το βράδυ της Πέμπτης (9/12) από το Βελιγράδι, αφού ηττήθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα με σκορ 81-76 για τη 14η αγωνιστική της Euroleague.

Αποστάσεις από τη διαπίστωση πολλών ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν επειδή δεν αντεπεξήλθαν στο σκληρό παιχνίδι των Σέρβων πήρε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού τόνισε τη βεβαιότητά του ότι η ήττα οφείλεται στην αδυναμία του ίδιου και των συμπαικτών του να αποτρέψουν την ευστοχία των αντιπάλων τους στα δίποντα.

«Δεν νομίζω ότι στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος έπαιξε ρόλο το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων μας. Απλώς δεν μπορέσαμε να τους σταματήσουμε στα σουτ δύο πόντων», ήταν τα ακριβή λόγια του Ντόρσεϊ.

Αμέσως μετά έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε πλέον είναι να κοιτάξουμε μπροστά, καθώς θα παίξουμε συνεχόμενα παιχνίδια στην έδρα μας, γεγονός που θα μας δώσει σημαντικό κίνητρο για να επιστρέψουμε στις νίκες».