Σβεντ: «Αν παίζαμε 3-4 φορές με τον Ολυμπιακό το 2012 θα τον νικούσαμε σε όλες»

Ο Αλεξέι Σβεντ μίλησε για τον χαμένο τελικό στο Final Four της Κωνσταντινούπολης to 2012, αλλά και για το ιστορικό «πεταχτάρι» του Πρίντεζη στην εκπνοή του αγώνα

Σβεντ: «Αν παίζαμε 3-4 φορές με τον Ολυμπιακό το 2012 θα τον νικούσαμε σε όλες»

Ο Αλεξέι Σβεντ θυμήθηκε τον τελικό της Κωνσταντινούπολης το 2012 και την ιστορική κατάκτηση της Euroleague από τον Ολυμπιακό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο 32χρονος γκαρντ ήταν μέλος της τότε ομάδας έχοντας μάλιστα εκείνο το παιχνίδι με 3 πόντους, 2 ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ.

Με δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ της Euroleague, ο έμπειρος άσος αναφέρθηκε σε εκείνο τον τελικό του Final Four και τόνισε πως αν ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ολυμπιακός έπαιζαν 3-4 φορές αντιμέτωποι εκείνη τη σεζόν, οι Ρώσοι θα επικρατούσαν σε όλες τις περιπτώσεις.

«Είχαμε μια πολύ δυνατή ομάδα και πιστεύω πως αν παίζαμε 3-4 φορές ακόμα με τον Ολυμπιακό, θα τους νικούσαμε σε όλες. Αλλά είναι Final Four και εκεί έχεις μόνο ένα παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο 32χρονος γκαρντ, ενώ για το «πεταχτάρι» του Γιώργου Πρίντεζη που έκρινε τον τίτλο δήλωσε πως: «Ήταν ένα πραγματικά πολύ καλό σουτ».