Ολυμπιακός: Δεν προπονήθηκε ο Φαλ

Ο διεθνής Γάλλος σέντερ του Ολυμπιακού, Μουσταφά Φαλ δεν προπονήθηκε σήμερα Τρίτη (7/12) και η συμμετοχή του στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα είναι αμφίβολη.

Ολυμπιακός: Δεν προπονήθηκε ο Φαλ

Την Τετάρτη (8/12) θα ξεκαθαρίσει η παρουσία ή όχι του Μουσταφά Φαλ στον εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα.

Οι «ερυθρόλευκοι», ξεκίνησαν σήμερα Τρίτη (7/12) την προετοιμασία τους χωρίς τον Μουσταφά Φαλ, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με την Λάρισα για το πρωτάθλημα και οι εξετάσεις επιβεβαίωσαν την εκτίμηση πως έχει υποστεί διάστρεμμα.

Η κατάσταση του Γάλλου σέντερ θα εξετάζεται μέρα με την μέρα. Αυτό σημαίνει πως αύριο Τετάρτη θα ξεκαθαρίσει εάν θα μπει στο αεροπλάνο ή όχι για το Βελιγράδι, εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί την Πέμπτη (9/12) με τον Ερυθρό Αστέρα.

Αυτή την στιγμή τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, καθώς υποβάλλεται σε εντατικές θεραπείες για να ξεπεράσει το πρόβλημα. Δεν αποκλείεται αν είναι καλύτερα να ταξιδέψει και η συμμετοχή του να αποφασιστεί λίγο πριν το τζάμπολ την Πέμπτη (9/12) το βράδυ.