Οι Σέρβοι γράφουν για Παναθηναϊκό και Γιόβιτς

Δημοσίευμα στη Σερβία κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Στέφαν Γιόβιτς.

Οι Σέρβοι γράφουν για Παναθηναϊκό και Γιόβιτς

Το όνομα του Στέφαν Γιόβιτς ξανά στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό. Η σερβική ιστοσελίδα Mozzart Sport αναφέρει πως οι «πράσινοι» παρακολουθούν την περίπτωση του Σέρβου γκαρντ και περιμένουν να ολοκληρωθεί η αποθεραπεία του για να διαπιστώσουν σε τι κατάσταση είναι και να αποφασίσουν αν θα κινηθούν ή όχι για την απόκτησή του. Το όνομά του είχε ακουστεί και το καλοκαίρι για τον Παναθηναϊκό.

«Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει τον Γιόβιτς», είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος που προσθέτει: «Η ρήξη μυός που υπέστη στο Προολυμπιακό Τουρνουά το καλοκαίρι έχει κρατήσει τον παίκτη εκτός δράσης για σχεδόν έξι μήνες. Η ελληνική ομάδα θέλει έναν οργανωτή της ποιότητας του Γιόβιτς, γι’ αυτό τον περιμένει να αρχίσει προπονήσεις για να μπει σε πιο ουσιαστικές συζητήσεις μαζί του».

Ο Γιόβιτς παρακολούθησε την αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με την Τσιμπόνα για την Αδριατική Λίγκα και όπως αναφέρουν στην πατρίδα του πως μέσα στο μήνα θα ξεκινήσει προπονήσεις.

O 31χρονος γκαρντ αγωνίστηκε την περασμένη αγωνιστική περίοδο στη Χίμκι έχοντας 4,4 πόντους, 3,8 ασίστ, 2 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο σε 23 λεπτά κατά μέσο όρο σε 8 εμφανίσεις στην Euroleague.

Το καλοκαίρι το όνομά του είχε ακουστεί για τον Παναθηναϊκό αλλά και τότε δεν προχώρησε η περίπτωση του Σέρβου γκαρντ.