Εφές – Μπαρτσελόνα: Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας από τους Τούρκους

Η Εφές γνώρισε την ήττα από την Μπαρτσελόνα με 95-93 την Παρασκευή και οι Τούρκοι εξέδωσαν ανακοίνωση κατά της διαιτησίας.

Εφές – Μπαρτσελόνα: Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας από τους Τούρκους

Διαμαρτύρεται η Εφές για τη διαιτησία στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα την Παρασκευή. Μάλιστα οι Τούρκοι εξέδωσαν και σχετική ανακοίνωση τη Δευτέρα (6/12).

«Στην Εφές, στόχος μας είναι να αγωνιζόμαστε πάντα με fair play. Προσπαθούμε να δείχνουμε την ίδια προσπάθεια στο γήπεδο, τόσο στην Ευρωλίγκα όσο και στο εγχώριο πρωτάθλημα, όπου συμμετέχουμε με περηφάνια.

Ευχή μας είναι να συμμετέχουμε σε ένα παιχνίδι όπου κερδίζει η καλύτερη ομάδα. Δυστυχώς λυπούμαστε όταν καταφανή λάθη ρίχνουν σκιές στη διοργάνωση μέσα στο γήπεδο, όπως συνέβη την περασμένη εβδομάδα στην Ευρωλίγκα, όπου κάθε νίκη μετρά. Στη διάρκεια της αναμέτρησης των δύο φιναλίστ της περιόδου 2020/21, η απόδοση των διαιτητών δεν ήταν η δέουσα. Λάθος αποφάσεις που πήραν στα τελευταία λεπτά επισκίασαν τον συναρπαστικό αγώνα.

Επιθυμία μας είναι να υπάρχουν λιγότερα λάθη και η κάθε ομάδα να διεκδικεί τη νίκη μέσα σε fair play ως το τέλος», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η διοίκηση της Εφές.

Θυμίζουμε πως ανακοίνωση κατά τη διαιτησίας μέσα στη σεζόν έχουμε και από τη Φενέρμπαχτσε. Μάλιστα η διοίκηση της Φενέρ είχε διαμαρτυρηθεί επίσημα, πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Φώναζε για τα σφυρίγματα στα ματς με Παναθηναϊκό, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ.