Πέρι: «Πρέπει να είμαστε συνεπείς στην άμυνα»

Ο άσος του Παναθηναϊκού, Κέντρικ Πέρι έκανε δηλώσεις για τον δύσκολο αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ενώ αναφέρθηκε και στην απουσία του Παπαπέτρου.

Πέρι: «Πρέπει να είμαστε συνεπείς στην άμυνα»

Για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την άμυνα ζώνης αλλά και τον απόντα Παπαπέτρου μίλησε ο Κέντρικ Πέρι.

Για την ΤΣΣΚΑ: «Όπως είπατε, είναι ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης. Κάθε χρόνο έχουν μια σκληρή ομάδα με καλό προπονητή. Θέλουμε να διατηρήσουμε το μομέντουμ που έχουμε στα τελευταία ματς και ελπίζουμε αυτό να μας φέρει την νίκη».

Για τα «κλειδιά» του αγώνα: «Πρέπει να είμαστε συνεπείς στην άμυνα. Μας έχει βοηθήσει η ζώνη που έχουμε βάλει στο παιχνίδι μας. Πρέπει να είμαστε συνεπείς στις αρχές της. Φυσικά, πρέπει να νιώσουμε και άνετοι στην επίθεση».

Για την άμυνα ζώνης που χρησιμοποιεί ο Δημήτρης Πρίφτης: «Μας δίνει μια διαφορετική οπτική γωνία, μια διαφορετική ταυτότητα στην άμυνα. Σε συγκεκριμένες περιστάσεις μας βοηθάει να αποφεύγουμε και τα προβλήματα με τα φάουλ. Είναι κάτι που έχει πετύχει για εμάς. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να τη βελτιώνουμε. Ίσως μας χρειαστεί για τη συνέχεια».

Για την απουσία του Ιωάννη Παπαπέτρου: «Δυστυχώς δεν θα αγωνιστεί. Ελπίζουμε να γίνουμε γρήγορα καλύτερα, του ευχόμαστε περαστικά. Πρέπει όλοι να κάνουμε ένα βήμα προς τα πάνω, να νιώσουμε πιο άνετα στο παρκέ. Αν σκεφτούμε έτσι, θα πάμε σε ένα εκτός έδρας ματς και θα δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε».