Παναθηναϊκός: Χωρίς Παπαπέτρου στη Μόσχα

Χωρίς τον Ιωάννη Παπαπέτρου ο Παναθηναϊκός στη Μόσχα για τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ. Στην αποστολή ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Παπαπέτρου στη Μόσχα

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν θα ταξιδέψει με τον Παναθηναϊκό για την Μόσχα, ενόψει του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ (2/12, 19:00). Στην αποστολή αλλά παραμένει αμφίβολος ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ιωάννης Παπαπέτρου ταλαιπωρείται από ίωση τις τελευταίες μέρες και δεν προπονήθηκε καθόλου μετά τη νίκη επί της Ζενίτ. Ο Παπαπέτρου έκανε προσπάθειες για να ακολουθήσει την αποστολή στη Μόσχα, αλλά δεν ήταν έτοιμος μετά την περιπέτεια της υγείας του και θα μείνει στην Αθήνα.

Από εκεί και πέρα, ο 24χρονος σέντερ, Γιώργος Παπαγιάννης θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή για τη Ρωσία αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα παίξει σίγουρα.

Δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και τις προηγούμενες δύο μέρες έκανε ατομικό πρόγραμμα, αλλά θα τα ταξιδέψει στη Μόσχα.

Την ημέρα του αγώνα (2/12) οι προπονητές και οι γιατροί του Παναθηναϊκού θα δουν ξανά την κατάστασή του, για να αποφασίσουν αν θα τον χρησιμοποιήσουν στο ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ή τελικά θα δει τον αγώνα από τον πάγκο και δεν θα παίξει καθόλου.