Αρμάνι – Ολυμπιακός: Ντατόμε: «Αισθητή η απουσία του Μήτογλου»

Ο έμπειρος άσος της Αρμάνι Μιλάνο, Τζίτζι Ντατόμε μίλησε για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό την Παρασκευή (26/11) στο Μιλάνο. Στάθηκε ιδιαίτερα στην απουσία του Ντίνου Μήτογλου.

Αρμάνι – Ολυμπιακός: Ντατόμε: «Αισθητή η απουσία του Μήτογλου»

Σημαντική θεωρεί την απουσία του Ντίνου Μήτογλου λόγω τραυματισμού ο Τζίτζι Ντατόμε. Ο έμπειρος Ιταλός άσος μίλησε για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Μιλάνο το βράδυ της Παρασκευής (26/11).

«Οι καλές ομάδες φαίνονται στις δύσκολες στιγμές. Η απουσία του Ντίνου θα είναι αισθητή, αλλά θα παρουσιαστούν ευκαιρίες σε άλλους παίκτες που έχουν λιγότερη συμμετοχή. Δύο ήττες στη σειρά μπορεί να έρθουν σε μια μακρά σεζόν, αλλά θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να υπερασπιστούμε την έδρα μας απέναντι στον Ολυμπιακό», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ιταλός φόργουορντ της Αρμάνι Μιλάνο.

«Στον δεύτερο γύρο θα πρέπει να πάμε σε δύσκολες έδρες, όπως Εφές, ΤΣΣΚΑ, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακού, οπότε όσο μεγαλύτερη συγκομιδή νικών έχουμε τώρα, τόσο καλύτερα. Έχουμε αποκτήσει ταυτότητα και χημεία γρήγορα, αλλά πάντα υπάρχει περιθώριο για βελτίωση. Το σημαντικό είναι να φτάσουμε υγιείς στα playoffs», όπου μπορεί να αντιμετωπίσουμε τον οποιονδήποτε», συμπλήρωσε ο έμπειρος άσος της Ιταλικής ομάδας που υποδέχεται την Παρασκευή (26/11) τον Ολυμπιακό στο Μιλάνο με στόχο φυσικά να εκμεταλλευθεί την έδρα της και να πάρει τη νίκη.