EuroLeague: Επέβαλε πρόστιμο σε Γιαννακόπουλο, Μπαρτζώκα και Πρίφτη

Λίγο μετά το ντέρμπι του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός η EuroLeague ανακοίνωσε πρόστιμα σε Μπαρτζώκα, Πρίφτη και Γιαννακόπουλο.

EuroLeague: Επέβαλε πρόστιμο σε Γιαννακόπουλο, Μπαρτζώκα και Πρίφτη

Χρηματικό πρόστιμο επέβαλε η EuroLeague στους Γιώργο Μπαρτζώκα, Δημήτρη Πρίφτη και Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Οι δύο Έλληνες προπονητές τιμωρήθηκαν λόγω έλλειψης σεβασμού απέναντι στους διαιτητές, ενώ ο άλλοτε πρόεδρος του Παναθηναϊκού εξαιτίας επιθετικών δηλώσεων.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

«- Στον Γιώργο Μπαρτζώκα, προπονητή του Ολυμπιακού επιβάλλεται πρόστιμο ύψους 4.500 ευρώ για πράξεις που δείχνουν έλλειψη σεβασμού απέναντι στους διαιτητές στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές, σύμφωνα με το άρθρο 27.2.b του Πειθαρχικού Κώδικα της EuroLeague Basketball.

- Στον Δημήτρη Πρίφτη, προπονητή του Παναθηναϊκού, επιβάλλεται πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ για πράξεις που δείχνουν έλλειψη σεβασμού απέναντι στους διαιτητές στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου, σύμφωνα με το άρθρο 27.2.b του Πειθαρχικού Κώδικα της EuroLeague Basketball.

- Στον κύριο Δημήτρη Γιαννακόπουλο, που συνδέεται ατομικά με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, επιβάλλεται πρόστιμο ύψους 140.000 ευρώ για επιθετικές δηλώσεις προς την EuroLeague Basketball και τις διοργανώσεις της, σύμφωνα με το άρθρο 24.1.g του Πειθαρχικού Κώδικα της EuroLeague Basketball».