Ντόρσεϊ: «Γνωρίζω πόσο σπουδαίο είναι το ματς με τον Παναθηναϊκό»

Ο Τάιλερ Ντόρσει μίλησε για τη νίκη επί της Μακάμπι, το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και την Εθνική ομάδα

Ντόρσεϊ: «Γνωρίζω πόσο σπουδαίο είναι το ματς με τον Παναθηναϊκό»

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μίλησε για το παιχνίδι με την Μακάμπι, το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και την Εθνική. Χαρακτηριστικά τόνισε:

Για το ματς με τη Μακάμπι: «Ήθελα να αντιδράσω. Θέλουμε να υπερασπιστούμε την έδρας μας. Σήμερα μοιράσαμε καλά την μπάλα και μας βγήκε το παιχνίδι».

Για το αν τον επηρέασε που έπαιξε κόντρα στη παλιά του ομάδα: «Πάντα θέλεις να κερδίζεις την προηγούμενη ομάδα σου, είναι όμως περισσότερο το προηγούμενο παιχνίδι, που το είχαμε αλλά στο τέλος το παρατήσαμε. Για να γίνουμε μεγάλη ομάδα πρέπει να κερδίζουμε και εκτός έδρας, δεν το έχουμε βρει ακόμα και θα το προσπαθήσουμε την επόμενη εβδομάδα».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Είμαι έτοιμος για την ατμόσφαιρα. Γνωρίζω ότι είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και δεν είναι σαν όλα τα άλλα. Έχω ακούσει για τη ατμόσφαιρα και ξέρω πόσο σημαντικό είναι για τους οπαδούς. Πρέπει να προστατεύσουμε την έδρα μας».

Για τη Εθνική: «Δεν έχω ακούσει κάτι. Φυσικά και θέλω να παίξω στην Εθνική, αλλά είμαι αφοσιωμένος στα επόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού»