Σφαιρόπουλος: «Χρειαζόμαστε καινούργιο... τσιπάκι για να κοντράρουμε τον Ολυμπιακό»

Μαχητικό πνεύμα και αλλαγή στο... τσιπάκι του μυαλού των παικτών του είναι σύμφωνα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο οι βασικές προϋποθέσεις για να μπορέσει η Μακάμπι να πάρει τη νίκη από τον Ολυμπιακό στο... απόρθητο ΣΕΦ για την 11η αγωνιστική της Euroleague.

Σφαιρόπουλος: «Χρειαζόμαστε καινούργιο... τσιπάκι για να κοντράρουμε τον Ολυμπιακό»

Ως αντίπαλος για μία ακόμα φορά, όπως συμβαίνει τα τρία τελευταία χρόνια, θα πατήσει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος το παρκέ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Έλληνας τεχνικός ηγέτης της Μακάμπι θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο φαληρικό στάδιο το βράδυ (9:00) της Παρασκευής (19/11) και ξέρει ότι οι παίκτες του θα έχουν μία πολύ δύσκολη αποστολή.

Ο Σφαιρόπουλος παραχώρησε δηλώσεις για το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της Euroleague κόντρα στην παλιά ομάδα του και τόνισε ιδιαίτερα το μαχητικό πνεύμα που θα πρέπει να δείξει η ομάδα του Τελ Αβίβ προκειμένου να διεκδικήσει σοβαρά τη νίκη.

«Το πιο σημαντικό από όλα είναι να αλλάξουμε το... τσιπάκι στο μυαλό μας. Χρειαζόμαστε ένα καινούργιο για τα "back to back" παιχνίδια. Θα χρειαστούμε μαχητικό πνεύμα. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός στην έδρα του και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει γνωρίσει την ήττα», είπε χαρακτηριστικά ο Σφαιρόπουλος και κατέληξε:

«Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Διαθέτουν βαθύ ρόστερ και έχουν παίκτες οι οποίοι μπορούν να σκοράρουν με χαρακτηριστική ευκολία στην καλή τους ημέρα. Παίζουν πολύ καλά μαζί, ενώ ήταν κοντά στο σκορ με την Εφές έως την τρίτη περίοδο. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να απαντήσουμε».