Μακάμπι Τελ Αβίβ: Mε φιλάθλους της στο πλευρό της καταφθάνει στο ΣΕΦ!

Την υποστήριξη των φιλάθλων της θα έχει και στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Παρασκευή (21.00) η Μακάμπι αφού, κάποιοι εξ αυτών, ταξίδεψαν, με την αποστολή της, από το Ισραήλ, για να της συμπαρασταθούν στον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακόγια την 11η αγωνιστική της Εuroleague,

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Mε φιλάθλους της στο πλευρό της καταφθάνει στο ΣΕΦ!

Δεν θα είναι μόνη η Μακάμπι Τελ Αβίβ την Παρασκευή (19/11, 21:00) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, απέναντι στον Ολυμπιακό, αφού στις εξέδρες του Φαληρικού κλειστού αναμένεται να βρίσκονται υποστηρικτές της, οι οποίοι ταξίδεψαν με προορισμό τον διεθνή αερολιμένα Αθηνών.

Μαζί με την αποστολή της «ομάδας του λαού», ταξίδεψαν και φίλοι της, οι οποίοι αναμένεται να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών του Γιάννη Σφαιρόπουλου στο ΣΕΦ.

Φορώντας καπέλα, μπλούζες και κασκόλ της αγαπημένης τους ομάδας, οι φίλαθλοι των «Μακκαβαίων» επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο και θα δώσουν το «παρών» στο ΣΕΦ.

Έπειτα από τη νίκη επί της Μονακό, η Μακάμπι βρίσκεται στο 7-3 στη βαθμολογία της EuroLeague πριν φιλοξενηθεί από τον Ολυμπιακό που υπολείπεται (6-4) των Ισραηλινών, πριν τεθούν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής.