Εφές - Ολυμπιακός 88-69: Εκνευρίστηκε ο Μπαρτζώκας με τον Αταμάν

Τα νεύρα του Γιώργου Μπαρτζώκα με αποδέκτη τον Εργκίν Αταμάν προκάλεσε η εκδήλωση επίθεσης της Εφές στα τελευταία δευτερόλεπτα και ενώ ο αγώνας είχε ήδη κριθεί υπέρ της τουρκικής ομάδας.

Εφές - Ολυμπιακός 88-69: Εκνευρίστηκε ο Μπαρτζώκας με τον Αταμάν

Βγήκε από τα ρούχα του ο Γιώργος Μπαρτζώκας λίγα δευτερόλεπτα πριν τελειώσει ο αγώνας της Εφές με τον Ολυμπιακό, που βρήκε νικήτρια τη γηπεδούχο με σκορ 88-69.

Πιο συγκεκριμένα, η εντολή του Εργκίν Αταμάν να κάνουν οι παίκτες του επίθεση στα τελευταία πέντε δευτερόλεπτα κι ενώ η Εφές προηγούνταν ήδη με διαφορά 18 πόντων (87-69) προκάλεσε τον εμφανή εκνευρισμό του προπονητή του Ολυμπιακού εναντίον του ομολόγου του της τουρκικής ομάδας.

Την ώρα που ο Μπαρτζώκας είχε αρχίσει να πηγαίνει προς την πλευρά του Αταμάν για να του δώσει το χέρι, κατάλαβε πως οι Τούρκοι έκαναν κανονικά επίθεση, που οδήγησε σε φάουλ του Ουόκαπ στον Μπομπουά και δύο βολές στον παίκτη των Τούρκων μισό δευτερόλεπτο πριν από το φινάλε.

Αυτό εξόργισε τον Μπαρτζώκα, ο οποίος το θεώρησε ως «unfair». Άρχισε λοιπόν να μιλάει σε έντονο ύφος στον Τούρκο προπονητή, εξηγώντας του ότι έκανε λάθος στην απόφασή του να δώσει εντολή για επίθεση.