Euroleague: Στην Πάτρα το Next Generation Tournament τον Μάρτιο - Το επιβεβαίωσε ο Προμηθέας

Στην Πάτρα θα πραγματοποιηθεί οριστικά το ένα από τα τουρνουά υποδομών του Next Generation της Euroleague τον ερχόμενο Μάρτιο, όπως ενημέρωσε και ο Προμηθέας σήμερα (17/11) με επίσημη ανακοίνωσή του.

Euroleague: Στην Πάτρα το Next Generation Tournament τον Μάρτιο - Το επιβεβαίωσε ο Προμηθέας

Η Πάτρα είναι οριστικά η μία από τις τέσσερις ευρωπαϊκές πόλεις που θα φιλοξενήσουν τα μελλοντικά αστέρια του μπάσκετ τον Μάρτιο του 2022, στο πλαίσιο του Adidas Next Generation Tournament που διοργανώνει η Euroleague.

Το γεγονός της επίσημης επιλογής της πρωτεύουσας της Αχαΐας να διαθέσει το κλειστό γυμναστήριο «Δημήτρης Τόφαλος» ως έδρα του αγωνιστικού τουρνουά των υποδομών την ερχόμενη άνοιξη επιβεβαίωσε ο Προμηθέας.

Ο σύλλογος της Πάτρας εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, όπου αναφέρει σχετικά τα εξής:

«Ο Οργανισμός του Προμηθέα βρίσκεται στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως η Πάτρα επιλέχθηκε από τη Euroleague ως μία από τις διοργανώτριες πόλεις του Adidas Next Generation Tournament (Μόναχο, Βελιγράδι και Βαρέζε οι άλλες τρεις), μια πραγματική γιορτή για το ευρωπαϊκό μπάσκετ στο κομμάτι των υποδομών.

Το τριήμερο 25-27 Μαρτίου θα παρελάσουν από το "Δ. Τόφαλος" μερικά από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη, παίκτες που προορίζονται να επανδρώσουν στο μέλλον τα μεγαλύτερα κλαμπ του ευρωπαϊκού -και όχι μόνο- μπάσκετ. Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς που μας ανατέθηκε μια διοργάνωση με τόσο μεγάλη αίγλη και δικαίωση για όσα χτίζει ο Προμηθέας όλα αυτά τα χρόνια, δίνοντας τεράστια βάση στο κομμάτι των υποδομών και δείγμα της αναγνωρισιμότητας της ομάδας μας σε ευρωπαϊκό πλέον επίπεδο.

Είμαστε σίγουροι πως θα το απολαύσει ο φίλαθλος κόσμος και πως θα είναι ένα τριήμερο γεμάτο θέαμα και διασκέδαση».