Μάνος Παπαδόπουλος: «Φενέρ και Ολυμπιακός έκαναν εξαιρετική δουλειά στη μεταγραφική περίοδο»

Ο επί σειρά ετών παράγοντας του Παναθηναϊκού και πλέον General Manager της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Μάνος Παπαδόπουλος μίλησε σε ιστοσελίδα της Ρωσίας για την φετινή EuroLeague, ενώ έκανε αναφορά και στον Ολυμπιακό.

Μάνος Παπαδόπουλος: «Φενέρ και Ολυμπιακός έκαναν εξαιρετική δουλειά στη μεταγραφική περίοδο»

O Μάνος Παπαδόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα iz.ru και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Ολυμπιακό, αλλά και στο ενδεχόμενο της αύξησης των ομάδων της EuroLeague.

Για την δεύτερη σεζόν της Ζενίτ στο επίπεδο της EuroLeague: «Έχουν αλλάξει πολλά σε σχέση με όταν ήρθα εγω΄στην ομάδα. Όλοι όσοι βρίσκονται στον σύλλογο και οι φίλαθλοι έχουν καταλάβει πόσο δύσκολο είναι να συμμετέχεις στην EuroLeague. Όλοι μαζί προχωράμε σε αυτό το μονοπάτι».

Για τις δυσκολίες στην EuroLeague λόγω της πανδημίας: «Υπάρχουν αρκετές δυσκολίες. Αυτές οι καταστάσεις κάνουν τους ανθρώπους να σκεφτούν περισσότερο και να βρουν τις πιο κατάλληλες λύσεις. Όλοι έχουν αντιληφθεί πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι και πόσο πολύ χρειάζονται οι φίλαθλοι στα γήπεδα. Κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν πόσο δύσκολο είναι να οργανώσεις αγώνες υπό αυτές τις συνθήκες».

Σχετικά με τις πιο σημαντικές κινήσεις στην EuroLeague: «Πολλές ομάδες έχουν εξαιρετικούς παίκτες. Η Φενέρ και ο Ολυμπιακός έκαναν εξαιρετική δουλειά στη μεταγραφική περίοδο. Η Ρεάλ και το Μιλάνο υπέγραψαν παίκτες με τρομερή προοπτική, όπως είναι ο Μήτογλου. Οι περισσότερες ομάδες έκαναν καλή δουλειά. Η Βιλερμπάν πήρε τον Οκόμπο και τον Τζόουνς, που πετυχαίνουν από 25 πόντους σε αρκετά ματς».