Πρίφτης: «Ντροπιαστικός ο τρόπος που παίξαμε...»

Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και είπε όλη την αλήθεια για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο Βελιγράδι, μιλώντας για απόδοση που προκαλεί ντροπή.

Πρίφτης: «Ντροπιαστικός ο τρόπος που παίξαμε...»

Απογοητευμένος με την εικόνα της ομάδας του εμφανίστηκε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Πρίφτης, λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα που έφερε τον διασυρμό των «πράσινων» από τον Ερυθρό Αστέρα με σκορ 81-48.

Ο κόουτς του «τριφυλλιού» αναλυτικά είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Προφανώς είναι ένα πολύ κακό βράδυ για εμάς, ίσως το χειρότερο... Είναι ντροπιαστικός ο τρόπος που αγωνιστήκαμε απόψε... Μπορώ να πω πολλά, αλλά προτιμώ να μιλήσω με την ομάδα μου. Συγχαρητήρια στον Ερυθρό Αστέρα».

Όταν ρωτήθηκε για την απουσία του Νέντοβιτς, απάντησε: «Πιστεύετε ότι ένας παίκτης μπορεί να καλύψει αυτή τη διαφορά; Δεν νομίζω πως ένας παίκτης ή δυο παίκτες μπορούν να καλύψουν τέτοια διαφορά. Δεν νομίζω... Φυσικά είναι ένας πολύ καλός παίκτης και μπορεί να μας βοηθήσει, αλλά δεν έφταιξε η απουσία του».

Τέλος, ο Πρίφτης αναφέρθηκε και στην ατμόσφαιρα αλλά και στον ρυθμό: «Και τα δύο φταίνε. Το τέμπο ήταν πολύ υψηλό και έπρεπε να προσαρμοστούμε σε αυτό. Παράλληλα, ήταν δύσκολος ο συνδυασμός που έγινε με την ατμόσφαιρα. Ήταν δύσκολο να τα καταφέρουμε».