Παναθηναϊκός: Με Παπαπέτρου, Γουάιτ στο Βελιγράδι

Οι Ιωάννης Παπαπέτρου και Οκάρο Γουάιτ θα παίξουν στο Βελιγράδι, στον εκτός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα, για την 8η αγωνιστική της EuroLeague.

Παναθηναϊκός: Με Παπαπέτρου, Γουάιτ στο Βελιγράδι

Μέσα για Βελιγράδι οι Ιωάννης Παπαπέτρου και Οκάρο Γουάιτ. Οι δυο παίκτες της ομάδας του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, που θα γίνει την Πέμπτη στο Βελιγράδι (19:00) για την 8η αγωνιστική της EuroLeague.

Πρίφτης: «Βλέπω ότι βελτιωνόμαστε...»

Αμφότεροι ταλαιπωρήθηκαν τις προηγούμενες μέρες από ενοχλήσεις σε ισχίο και τη γάμπα αντίστοιχα. Μάλιστα, απουσίασα από τον αγώνα της Δευτέρας με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου στο κλειστό του ΟΑΚΑ. την Τετάρτη (3/11) και οι δύο παίκτες έβγαλαν την προπόνηση και θα είναι στη διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη, για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα, για την 8η αγωνιστική της EuroLeague.

Αντίθετα, εκτός μάχης είναι ο Νεμάνια Νέντοβιτς ο οποίος λόγω θλάσης στον προσαγωγό εκτιμάται πως θα μείνει εκτός δράσης για περίπου για μία με δύο εβδομάδες.

Για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, o Πρίφτης μεταξύ άλλων είπε:

«Χρειάζεται ενέργεια και συγκέντρωση γιατί είναι μία ομάδα που παίζει πάρα πολύ σκληρά. Έχει συνείδηση των δυνατοτήτων της και παίζει πάρα πολύ δυνατά με επαφές, με ταχύτητα, ρισκάρει πάρα πολύ με το φάουλ και αν τους επιτραπεί να παίξουν σκληρά – που εντός έδρας νομίζω ότι είναι πιο εύκολο να συμβεί – το παιχνίδι θα είναι πάρα πολύ σκληρό και έτσι εκτός από την απαιτούμενη ενέργεια χρειάζεται και συγκέντρωση για να μην υποπέσεις σε λανθασμένες ενέργειες που οδηγούν είτε σε άσχημα σουτ είτε σε λάθη».