Παπαπέτρου για Βιλερμπάν: «Κομβικό παιχνίδια για εμάς»

Πολύ σημαντικό και κομβικό χαρακτήρισε το παιχνίδι με τη Βιλερμπάν ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ιωάννης Παπαπέτρου. 

Παπαπέτρου για Βιλερμπάν: «Κομβικό παιχνίδια για εμάς»

Μιλώντας για την αυριανή (29/10) αναμέτρηση με τη Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ, ο Ιωάννης Παπαπέτρου στάθηκε στη δύναμη που δίνει ο κόσμος. Επιπλέον, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού χαρακτήρισε το ματς με τους Γάλλους, κομβικό.

«Κάναμε μια πολύ καλή και γεμάτη εμφάνιση. Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη. Αυτό ανήκει στο παρελθόν, ανήκει ήδη πίσω και σήμερα είναι μια καινούργια ημέρα. Προετοιμαζόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα για τη Βιλερμπάν.

Είναι ένα πολύ σημαντικό και κομβικό παιχνίδι για εμάς. Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου και αν γίνεται να γεμίσει το γήπεδο μέχρι τα επιτρεπόμενα όρια και να δημιουργήσει μια πολύ καλή ατμόσφαιρα».

Για την δύναμη που δίνει ο κόσμος στο ΟΑΚΑ: «Ο απολογισμός μέχρι τώρα και στη Μπασκόνια και στη Μακάμπι όπως τελείωσε το παιχνίδι, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το ένα τουλάχιστον. Μένει μια γλυκόπικρη γεύση από τα εκτός έδρας. Στη Μονακό ήταν πρεμιέρα και δεν παίξαμε καλά όπως δεν παίξαμε καλά και στη Ρεάλ. Από εκεί και πέρα υπερασπιζόμαστε την έδρα μας όσο περισσότερο μπορούμε. Το ΟΑΚΑ είναι μία δυνατή έδρα, ο κόσμος δημιουργεί φοβερή ατμόσφαιρα και αυτό είναι και το δυνατό μας χαρτί όταν παίζουμε εδώ. Να έχουμε τον κόσμο μαζί μας, να δίνει δύναμη και παλμό και να παίζουμε ακόμα πιο σκληρά».