Πρίντεζης: «Μας δίνει θετική ενέργεια ο κόσμος μας» (vid)

Ο Γιώργος Πρίντεζης αναφέρθηκε στη σημασία της παρουσίας των φιλάθλων του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, οι οποίοι δίνουν ώθηση στην ομάδα.

Πρίντεζης: «Μας δίνει θετική ενέργεια ο κόσμος μας» (vid)

Ο Ολυμπιακός θέλει να διατηρήσει κόντρα στην Φενέρμπαχτσε (28/10, 21.00) το αήττητο της έδρας του, ένα αήττητο που σύμφωνα με τον αρχηγό, Γιώργο Πρίντεζη, οφείλεται και στην δυναμική παρουσία του «ερυθρόλευκου» κόσμου.

«Μέχρι στιγμής ο κόσμος μας και η έδρα μας, μας έχουν βοηθήσει πάρα πολύ. Έχουμε κάνει ένα καλό ξεκίνημα. Αύριο παίζουμε το τέταρτο παιχνίδι σε διάστημα έξι ημερών. Η Φενέρμπαχτσε είναι πολύ καλή ομάδα, με πολύ ταλέντο. Προέρχεται από ήττα στο τελευταίο δευτερόλεπτο οπότε σίγουρα θα είναι πεισμωμένοι. Εμείς θα πρέπει να αφήσουμε πίσω μας την κούραση, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να περιορίσουμε τα δυνατά σημεία της αντιπάλου μας, μέσα στα οποία είναι και ο αιφνιδιασμός της», δήλωσε ο έμπειρος φόργουορντ.

Ερωτηθείς αν η παρουσία των Πιέρια Χένρι και Νάντο Ντε Κολό θα είναι τα κλειδία της αναμέτρησης, απάντησε: «Είναι μια ομάδα πολύ ταλέντο και βάθος στο ρόστερ. Δεν θα σταθώ σε μονάδες. Θα πω μόνο πως πρέπει να παίξουμε ομαδικά και στην άμυνα και στην επίθεση. Αυτό είναι το σημαντικότερο στοιχείο για να μπορέσεις να κερδίσεις ομάδες όπως την Φενέρ».

Για το τι άλλαξε φέτος σε σχέση με την περσινή σεζόν και πλέον το ΣΕΦ έγινε ξανά μια από τις πιο δυνατές έδρες, σχολίασε: «Καταρχάς ο κόσμος μας είναι πλέον δίπλα μας και μας δίνει θετική ενέργεια. Το λέω και το εννοώ αυτό. Πέρυσι είχε αρχίσει και γινόταν κουραστικό για όλους παίκτες, προπονητές, το να παίζουμε μπροστά σε άδεια καθίσματα. Χθες ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε. Στο παρελθόν είχαμε δείξει σημάδια πως δεν ήμασταν σοβαροί. Δεν θεωρώ πως άλλαξε κάτι πνευματικά, απλά είμαστε καλύτερη ομάδα, έχουμε καλύτερη χημεία μεταξύ μας και μπορούμε και κερδίσουμε αυτούς τους αγώνες πιο εύκολα».

Τέλος, για το ότι κόντρα στην Άλμπα έσπασε το «φράγμα» των 3500 στην Ευρωλίγκα, κάτι που έχουν πετύχει μόλις άλλοι τρεις παίκτες οι Βασίλης Σπανούλης, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, και Νάντο Ντε Κολό, είπε: «Μου είναι αδιάφορο. Χαρά μου που έχω καταφέρει ότι έχω καταφέρει με την ομάδα μου. Αυτό μόνο».