Ολυμπιακός: Ο Μάρτιν δείχνει να μην μπορεί - Έξω και με Άλμπα, Φενέρ -Την τελευταία στιγμή για «Παπ»

Ο Χασάν Μάρτιν δείχνει να μην μπορεί να βγάλει τους ρυθμούς της φετινής απαιτητικής σεζόν - Χάνει και τα παιχνίδια με Άλμπα, Φενέρμπαχτσε - Προτάθηκε ο Ταρίκ Μπλακ - Την τελευταία στιγμή αύριο θα κριθεί η συμμετοχή του Κώστα Παπανικολάου.

Ολυμπιακός: Ο Μάρτιν δείχνει να μην μπορεί - Έξω και με Άλμπα, Φενέρ -Την τελευταία στιγμή για «Παπ»

Ο Ολυμπιακός θα στερηθεί και αύριο (26/10) των υπηρεσιών του Χασάν Μάρτιν. Ο Αμερικανός ψηλός δεν θα είναι στη σύνθεση των «ερυθρολεύκων» για τον αγώνα με την Άλμπα (21.00, ΣΕΦ) και λογικά θα λείψει και από το παιχνίδι της Πέμπτης (28/10) πάλι στο ΣΕΦ με τη Φενέρμπαχτσε (21.00).

Ο Μάρτιν αντιμετωπίζει πρόβλημα και στα δυο γόνατα (υποτροπιάζον ύδραρθρο) και στον Ολυμπιακό, όπως είναι λογικό, ανησυχούν. Θα του γίνει αφαίρεση υγρού και θα περιμένουν να δουν πως θα είναι μετά. Ο 26χρονος αθλητής έρχεται ως γνωστόν από δυο επεμβάσεις και με τα γόνατά του επιβαρυμένα, ήταν δύσκολο να βγάλει διαδοχικά παιχνίδια. Φαινόταν άλλωστε με την παρουσία του στο παρκέ ως τώρα.

Εφόσον οι γιατροί δουν πως δεν μπορεί, τότε ο Ολυμπιακός αναγκαστικά θα προχωρήσει σε αντικατάστασή του. Προτάθηκε κιόλας ο Ταρίκ Μπλακ με παρουσία σε Μακάμπι και Ζενίτ στην Ευρωλίγκα.

Μπαρτζώκας: «Θα γίνει μεταγραφή εάν χρειαστεί»

Τουλάχιστον, τα νέα από τον Κώστα Παπανικολάου ήταν καθησυχαστικά. Οι σύνδεσμοι στο γόνατό του δεν πειράχτηκαν και οι εξετάσεις δεν έδειξαν κάτι σοβαρό. H συμμετοχή του πάντως στο αυριανό παιχνίδι θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Το ιατρικό τιμ θα τον δει πως είναι λίγες ώρες πριν απ΄ το ματς και αναλόγως θα εξαρτηθεί η παρουσία του στη δωδεκάδα ή όχι. Πιο απαραίτητος άλλωστε είναι για το παιχνίδι που ακολουθεί με τη Φενέρ.

Κώστας Παπανικολάου: Έκανε μαγνητική, βγήκε καθαρή (vid)