Ιτούδης: «Είχαμε κακό ξεκίνημα, παρεξήγηση με τον Μπαρτζώκα»

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ, Δημήτρης Ιτούδης, στάθηκε στο άσχημο ξεκίνημα που είχε η ομάδα του κόντρα στον Ολυμπιακό. Η παρεξήγηση με τον Μπαρτζώκα.

Ιτούδης: «Είχαμε κακό ξεκίνημα, παρεξήγηση με τον Μπαρτζώκα»

Ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Δημήτρης Ιτούδης, για τη νίκη επί του Ολυμπιακού τόνισε τα παρακάτω:

«Να πω ένα ευχαριστώ και συγχαρητήρια στους παίκτες. Είχαμε ένα κακό ξεκίνημα, ούτε καν στα φιλικά δεν παίζουμε έτσι. Θέλουμε να έχουμε μία ταυτότητα, να είμαστε συνεπείς αμυντικά. Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ καλά και ο Ντόρσεϊ ήταν πολύ εύστοχος, αλλά τους δώσαμε χώρους για να σκοράρουν. Το 20-25 ήταν πολύ καλό σκορ για εμάς στην πρώτη περίοδο. Στο δεύτερο και το τρίτο δεκάλεπτο ανοίξαμε λίγο τη ρακέτα και μας έδωσε τη δυνατότητα να έχουμε τους δημιουργούς μας από πάνω και καλή κυκλοφορία της μπάλας. Έχω πει πολλές φορές ότι μου αρέσει η ομάδα μου να είναι χαμαιλέων, κάτι αντίστοιχο κάναμε εκείνη τη στιγμή. Συνεχίζουμε να παίρνουμε το καλύτερο δυνατό. Αυτοί που είναι εδώ παρόντες έδωσαν ψυχή».

Ο Δημήτρης Ιτούδης ρωτήθηκε για το τι συνέβη, ανάμεσα σε εκείνον και τον τεχνικό των Ερυθρόλευκων, όταν απλά ο Μπαρτζώκας διαμαρτυρόταν στη γραμματεία.

Η απάντηση του προπονητή της ΤΣΣΚΑ «Νόμιζα ότι ο Μπαρτζώκας μου έλεγε κάτι, αλλά δεν άκουγα. Δεν ήταν προς εμένα. Νόμιζα ότι κάτι ήθελε να μου πει, αλλά όπως αντιλαμβάνομαι την κατάσταση, δεν υπήρξε κάτι. Πιθανότατα κάτι έλεγε στη γραμματεία»