Κέντρικ Πέρι: «Να έχουμε σταθερότητα για 40 λεπτά»

Για τον αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβιβ το βράδυ της Πέμπτης (21/10, 21.05) μίλησε ο Κέντρικ Πέρι του Παναθηναϊκού.

Κέντρικ Πέρι: «Να έχουμε σταθερότητα για 40 λεπτά»


Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού, Κέντρικ Πέρι μίλησε για την αναμέτρηση με αντίπαλο την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

«Σίγουρα, θέλουμε να κάνουμε μια καλύτερη εμφάνιση, σε σύγκριση με τα προηγούμενα ματς. Ξέρουμε το περιβάλλον στο οποίο πηγαίνουμε. Οι αντίπαλοί μας είναι πιο έμπειροι και θα αγωνίζονται εντός έδρας. Επομένως, θα είναι μια πρόκληση. Όμως, όλα είναι μέρος της διαδικασίας. Δείξαμε καλά στοιχεία, του τι μπορούμε να είμαστε. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να έχουμε σταθερότητα για 40 λεπτά», είπε αρχικά ο Πέρι.

Για τα δυνατά στοιχεία της Μακάμπι «Είναι αρκετά ισορροπημένοι στην επίθεση. Επίσης, παίζουν καλή άμυνα. Είναι δυνατοί σε κάθε θέση. Γι’ αυτό και εμείς θα πρέπει να κάνουμε ένα βήμα προς τα πάνω. Το πιο σημαντικό είναι η συνέπεια. Πρέπει να παίζουμε καλά για 40 λεπτά. Παίζουμε καλά για 22 λεπτά ή 25 λεπτά. Σε κάποια ματς για 18 λεπτά ή για 30 λεπτά. Όμως, σε ένα πρωτάθλημα σαν την Ευρωλίγκα, που δεν έχουμε την περισσότεροι εμπειρία, πρέπει να σιγουρευτούμε πως τα 30 λεπτά θα γίνουν 35 λεπτά και μετά τα 35 λεπτά θα γίνουν 40 λεπτά, κάθε βράδυ. Δεν θα υπάρχουν εύκολα ματς σε αυτή την λίγκα. Πρέπει να μείνουμε σε αυτή τη διαδικασία».

Τέλος για τον Γιόγκι Φέρελ τόνισε: «Πιστεύω ότι σίγουρα μπορεί να βοηθήσει και στην επίθεση και στην άμυνα με δεδομένη την εμπειρία του. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να τον βοηθήσουμε να μπει γρήγορα στο κλίμα, να μάθει τα συστήματα και να νιώσει άνετα».