Εφές: Απέκτησε τον Μπράιαντ (pic)

Παίκτης της Εφές είναι από σήμερα (18/10) ο Ελάιζα Μπράιαντ, όπως ανακοίνωσε ο τουρκικός σύλλογος μέσω των social media.

Εφές: Απέκτησε τον Μπράιαντ (pic)

Επιστροφή στην Ευρώπη και ακόμα πιο συγκεκριμένα στη Euroleague για τον Ελάιζα Μπράιαντ.

Μετά από ένα σύντομο πέρασμα -όπως αποδείχθηκε- από το ΝΒΑ ο 26χρονος Αμερικανός γκαρντ ξαναγυρίζει στη Γηραιά Ήπειρο, όπου βρήκε θέση εκ νέου στη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση και μάλιστα στο ρόστερ της πρωταθλήτριας Ευρώπης!

Ως γνωστόν, ο Μπράιαντ την τελευταία διετία (2019-21) είχε αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Τον περασμένο Μάιο είχε αφήσει το Ισραήλ περνώντας στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όπου είχε συμφωνήσει με τους Μπακς για διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Με την ομάδα του Μιλγουόκι μάλιστα έφτασε και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, ωστόσο ο πρώτος χρόνος του συμβολαίου δεν ήταν εγγυημένος.

Έτσι, τα «ελάφια» τον αποδέσμευσαν στις 26 Σεπτεμβρίου, αλλά τρεις ημέρες αργότερα υπέγραψαν ξανά συμφωνία μαζί του! Παρ' όλα αυτά η κοινή πορεία τους δεν έμελλε να ευδοκιμήσει, αφού στις 14 Οκτωβρίου οι πρωταθλητές του ΝΒΑ τον άφησαν οριστικά ελεύθερο...

Το γεγονός αυτό δεν άφησε ανεκμετάλλευτο η Εφές, η οποία κινήθηκε αμέσως και ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό της τον Μπράιαντ για τα επόμενα δύο χρόνια. Έφερε έτσι στην Κωνσταντινούπολη έναν παίκτη με πολλές παραστάσεις από τη Euroleague, ο οποίος αναμένεται να προσφέρει σημαντικές βοήθειες στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθεί η ανάρτηση της τουρκικής ομάδας στο twitter με την οποία γνωστοποιεί την απόκτηση του Ελάιζα Μπράιαντ: