Ολυμπιακός: ΜVP o αφανής Ουόκαπ

Ο Τόμας Ουόκαπ ήταν ο κρυφός ΜVP στην νίκη του Ολυμπιακού επί της Ζαλγκίρις Κάουνας με 83-68.

Ολυμπιακός: ΜVP o αφανής Ουόκαπ

Η άμυνα φέρνει τις νίκες και η επίθεση τις μεγάλες νίκες και ο Ολυμπιακός είχε και τα δύο στο ματς με τη Ζαλγκίρις, οι παίκτες του το διασκέδασαν και έδειξαν ότι η φετινή ομάδα είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα.

Ολυμπιακός: O «Μπάλλος» πέρασε από το Φάληρο

Ο Ολυμπιακός απέναντι στον κακό δαίμονά του (τέσσερις ήττες σε έξι ματς) ξεκίνησε άσχημα, ίσως με υπεροψία μετά τις σπουδαίες εμφανίσεις με τη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα, με αποτέλεσμα να δεχθεί στα πρώτα 14 λεπτά 31 πόντους και να αλλάξει πρόσωπο στη συνέχεια. Έμεινε πίσω 14 πόντους, αλλά στο δεύτερο μέρος συνήλθε... Αντέδρασε και έκανε πάρτι με συνεχόμενα τρίποντα, εμπνεύσεις και πρωταγωνιστές τους Βεζένκοφ, Λαρεντζάκη. Ο τελευταίος πέρσι ήταν συμπληρωματικός, φέτος ένας εκ των ηγετών και για αυτό άκουσε το όνομά του από τον κόσμο.

Oλυμπιακός - Ζαλγκίρις 83-68: Τρίτωσε το...καλό! (highlights)

Τον κόσμο που ζεστάθηκε με τις εμφανίσεις του Ολυμπιακού και βρήκε ξανά τον δρόμο για το ΣΕΦ, όπου αναμένονται μεγάλες βραδιές. H κορύφωση του Ολυμπιακού ήρθε στο τρίτο δεκάλεπτο, όταν οι παίκτες του Μπαρτζώκα είχαν 5/7 τρίποντα, ενώ δέχθηκαν μόλις 10 πόντους, τελείωσαν το ματς και μετά αποζητούσαν απλώς την αποθέωση του κόσμου. Κι αυτός δεν ήταν φειδωλός, καθώς εκτός από τον Λαρεντζάκη φώναξε το όνομα του Σλούκα, δείχνοντας ότι δεν κράτησαν στη μνήμη τους το χαμένο σουτ στη Βαρκελώνη, αλλά και του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Μπαρτζώκας: «Η ομάδα μας είναι σε σωστή κατεύθυνση...»

Ο κρυφός ΜVP όμως ήταν ο Τόμας Ουόκαπ. Τελείωσε το ματς με 6 πόντους, 4 ασίστ, έδωσε όμως το σύνθημα για την αντίδραση και την ανατροπή, με κλέψιμο επί του Ουλανόβας και το τρίποντο της ισοφάρισης σε 39-39. Ονειρεμένο ξεκίνημα του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα, που μπορεί να συνεχιστεί στη Μόσχα, όπου έχει κερδίσει αρκετές φορές τη μεγάλη ΤΣΣΚΑ και τώρα θα συναντήσει… ξεδοντιασμένη αρκούδα, με σημαντικές απουσίες.