Πρίφτης σε ερώτηση δημοσιογράφου: «Είναι η πρώτη μου σεζόν εδώ και αυτό το ακούω για πρώτη φορά»

Μία ερώτηση από Ισπανό δημοσιογράφο δυσαρέστησε τον Δημήτρη Πρίφτη στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου ύστερα από την ήττα του Παναθηναϊκού στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης με 88-65.

Πρίφτης σε ερώτηση δημοσιογράφου: «Είναι η πρώτη μου σεζόν εδώ και αυτό το ακούω για πρώτη φορά»

Βαριά ήττα με σκορ 88-65 γνώρισε ο Παναθηναϊκός από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία χωρίς να απειλήσει ούτε στο ελάχιστο την αντίπαλό του.

Ρεάλ Μ.- Παναθηναϊκός 88-65: Σαν… φτωχός συγγενής! (highlights)

Αυτή ήταν η 13η σερί ήττα των «πράσινων» απέναντι στην ομάδα της Μαδρίτης, κάτι που επεσήμανε ένας Ισπανός δημοσιογράφος στον Δημήτρη Πρίφτη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε στη συνέχεια πως δεν γνώριζε το συγκεκριμένο στατιστικό στοιχείο μιας και είναι η πρώτη του σεζόν στον πάγκο της ομάδας.

Συγκεκριμένα είπε: «Είναι η πρώτη μου σεζόν εδώ και αυτό το ακούω για πρώτη φορά, όπως επίσης και τα περισσότερα παιδιά στην ομάδα είναι καινούργια. Αν ήμασταν οι ίδιοι αυτά τα τρία - τέσσερα τελευταία χρόνια, ίσως η τοποθέτησή σου να είχε νόημα. Τώρα δεν έχει καμία βάση. Είμαι δύο μήνες στον Παναθηναϊκό, οπότε ούτε καν το ήξερα αυτό».

Για την ήττα από την Ρεάλ σχολίασε: «Η Ρεάλ Μαδρίτης έπαιξε το παιχνίδι της, σε επίπεδο ρυθμού, στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης. Είχαμε ένα πολύ κακό πρώτο δεκάλεπτο, αυτή ήταν μια άσχημη βάση. Κάναμε προσπάθεια στη δεύτερη περίοδο, παλέψαμε στην άμυνα, προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε, αλλά ήμασταν πολύ κακοί στην επίθεση. Απέναντι σε ομάδες με το επίπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης, πρέπει να αποδίδεις καλά τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση

Δείτε τη δήλωση του Έλληνα προπονητή: