Ζντοβτς: «Από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης ο Ολυμπιακός»

Ο Γιούρι Ζντοβτς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα της Ζαλγκίρις με τον Ολυμπιακό δήλωσε απογοητευμένος.

Ζντοβτς: «Από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης ο Ολυμπιακός»

Η Ζαλγκίρις έκανε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν κατάφερε να αντισταθεί στον Ολυμπιακό. Οι Λιθουανοί διασύρθηκαν από τους Πειραιώτες στο ΣΕΦ και ο Γιούρι Ζντοβτς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε απογοητευμένος από τον τρόπο που έχασε η ομάδα του.

«Είμαι απογοητευμένος με τον τρόπο που χάσαμε το ματς. Κάναμε καλό ξεκίνημα στα πρώτα λεπτά. Στο δεύτερο κάναμε την εντελώς αντίθετη προσπάθεια. Χάσαμε τον έλεγχο, δεν καταφέραμε να πάρουμε αυτά που θέλαμε από την άμυνα μας κι είχαμε κακές επιλογές στην επίθεση. Δεν πρεσάραμε και καταρρεύσαμε όσο δεν πιέζαμε πάνω στην μπάλα. Δεν είχαμε καλές επιλογές και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Γιώργο Μπαρτζώκα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Όσον αφορά στην επιστροφή του στο ΣΕΦ είπε: «Έχω κερδίσει την Ευρωλίγκα εδώ με την Λιμόζ. Πολλά χρόνια πριν, βέβαια. Ο Ολυμπιακός φέτος είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Έχει ποιότητα, επιλογές κι όλα τα όπλα για να είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη».