Σλούκας: «Το παιχνίδι αυτό είναι δικό μας και πρέπει να το κερδίσουμε ότι και να γίνει»

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για το αυριανό (15/10, 21.00) παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις και χαρακτήρισε το ματς «must win». 

Σλούκας: «Το παιχνίδι αυτό είναι δικό μας και πρέπει να το κερδίσουμε ότι και να γίνει»

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Ζαλγκίρις αύρο βράδυ(15/10, 21.00) στο ΣΕΦ και επιθυμεί να επιστρέφει στις νίκες. Ο Κώστας Σλούκας αναφέρθηκε στην συγκεκριμένη αναμέτρηση και τόνισε ότι αυτό το ματς θα δείξει που μπορεί να φτάσει η ομάδα του εφέτος.

«Δεν στεκόμαστε καθόλου στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Προχωράμε γιατί αύριο έχουμε ένα ακόμη πιο σημαντικό αγώνα. Το αυριανό ματς θα δείξει μέχρι που μπορεί να φτάσει η ομάδα φέτος», τόνισε ο γκαρντ των «ερυθρολεύκων» και συνέχισε: «Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε.

Είναι must win ματς μέσα στην έδρα μας και ξέρουμε καλά πως αυτά τα παιχνίδια επιβάλλεται να τα κερδίζουμε. Σίγουρα είναι δύσκολος αγώνας. Προερχόμαστε και από δύσκολο ταξίδι και από δύσκολο παιχνίδι, για αυτό το λόγο θεωρώ πως το αυριανό ματς θα δείξει τον δρόμο μας».

Σε ερώτηση για το αν τον φοβίζει η κόπωση από σκληρό παιχνίδι στη Βαρκελώνη: «Όχι δεν φοβάμαι κάτι. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Το παιχνίδι αυτό είναι 100% δικό μας και πρέπει να το κερδίσουμε ότι και να γίνει».