Παναθηναϊκός: Φέρελ: «Ήρθα εδώ για να κερδίσω την Euroleague...»

Ο Γιόγκι Φέρελ πάτησε Ελλάδα και δήλωσε πως ήρθε στη χώρα μας και τον Παναθηναϊκό για να κερδίσει την Euroleague.

Παναθηναϊκός: Φέρελ: «Ήρθα εδώ για να κερδίσω την Euroleague...»

O 28χρονος γκαρντ, Γιόγκι Φέρελ κατά την άφιξή του στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, είπε πως θέλει τίτλους με τον Παναθηναϊκό. Ακόμη και την Euroleague.

«Ήξερα για την υπέροχη πόλη και την ιστορία. Ήθελα να είμαι μέρος της ιστορίας. Αποφάσισα να έρθω εδώ. αφού μίλησα με τον ατζέντη μου. Είναι ένα κλαμπ υψηλού επιπέδου. Η Eurolaegue είναι η καλύτερη λίγκα εκτός του ΝΒΑ, ένιωσα ότι θέλω να είμαι εδώ», τόνισε αρχικά ο Αμερικανός.

«Θέλω να φέρω το πάθος μου και την εξυπνάδα μας. Στο ΝΒΑ έχω παίξει με πολύ καλούς παίκτες, θέλω να μεταφέρω την γνώση μου και το πάθος μου στο παρκέ», συμπλήρωσε ο Αμερικανός γκαρντ.

Ερωτηθείς αν μίλησε με τον Θανάση Αντετοκούνμπο και τι έμαθε για τους «πράσινους» απάντησε: «Όχι, δεν μιλήσαμε. Είναι πολύ απασχολημένος! Μίλησα με παίκτες που έχουν παίξει στην Euroleague και μου είπαν για την ομάδα, ότι είναι μία από τις καλύτερες εδώ».

Για τους φιλάθλους της νέας του ομάδας: «Είμαι έτοιμος! Έχω παίξει στην Ιντιάνα, που έχει μερικούς από τους καλύτερους φιλάθλους στις ΗΠΑ. Είμαι σίγουρα έτοιμος».

Για τον ρόλο του στην ομάδα: «Θα κάνω ό,τι χρειαστεί η ομάδα. Θα σκοράρω, θα πασάρω, θα παίξω άμυνα. Ό,τι χρειαστεί για να κερδίσουμε και να κατακτήσουμε τίτλους. Ήρθα εδώ για να κερδίσω την Euroleague. Όπου παίζω, θέλω να κερδίζω και να κατακτώ τίτλους».

Για το αν μίλησε με τον Δημήτρη Πρίφτη και για το αν νιώθει ηγέτης: «Με καλωσόρισε, μου έστειλε κάποια βίντεο. Πάντα ήμουν ηγέτης και θέλω να δώσω το σωστό παράδειγμα. θα παίξω όσο πιο σκληρά και όσο πιο κοντά στις δυνατότητές μου γίνεται».