Ο Οριόλα του 62% στις βολές, ευστόχησε στις δύο πρώτες της σεζόν!

Ο Πιερ Οριόλα ήταν ο άνθρωπος που χάρισε τη νίκη στην Μπαρτσελόνα κόντρα στον Ολυμπιακό στο φινάλε της παράτασης. Ο Ισπανός του 62% στις βολές μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης (13/10), ευστόχησε στις δύο πρώτες της σεζόν!

Ο Οριόλα του 62% στις βολές, ευστόχησε στις δύο πρώτες της σεζόν!

Ο Πιέρ Οριόλα τόνισε πως ήταν νευρικός στις βολές που εκτέλεσε στο τέλος και είναι λογικό. «Ήμουν πολύ νευρικός στις βολές στο τέλος. Δεν είμαι ο καλύτερος σουτέρ στην ομάδα. Όμως, νικήσαμε και αυτό κρατάμε. Ήταν μια καλή νίκη, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι νικήσαμε», είπε ο άσος της Μπαρτσελόνα μετά το ματς με τον Ολυμπιακό.

Έχει δίκιο ο Ισπανός σέντερ γιατί στην καριέρα του δεν είναι και ο πιο εύστοχος παίκτης από τη γραμμή των βολών. Το φοβερό είναι πως μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης (13/10) δεν είχε εκτελέσει βολές την εφετινή σεζόν.

Έπαιξε με την Άλμπα και την Μπάγερν τις δύο πρώτες αγωνιστικές αλλά ποτέ δεν πήγε στη γραμμή για να εκτελέσει βολές, κάτι που έκανε το βράδυ της Τετάρτης για πρώτη φορά εφέτος στην Euroleague. Με τον Ολυμπιακό να είναι μπροστά στο σκορ, ο Οριόλα έκανε το 2/2 και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Και μιλάμε για έναν παίκτη που την περσινή σεζόν είχε στην Euroleague 58.9% στις βολές, 55.6% πριν από δύο χρόνια και 61.3% την αγωνιστική περίοδο 2018-19. Η καλύτερή του σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ήταν το 2017-18 όταν και τον πρωτοείδαμε με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα όπου και είχε 74.6% από τη γραμμή των βολών.