Μίροτιτς: «Ο Ολυμπιακός είναι μια έμπειρη ομάδα»

Ο Νίκολα Μίροτιτς έκανε λόγο για μια δύσκολη νίκη απέναντι στον έμπειρο Ολυμπιακό. Ο άσος της Μπαρτσελόνα στάθηκε στην απόδοση της ομάδας του στο τρίτο δεκάλεπτο.

Μίροτιτς: «Ο Ολυμπιακός είναι μια έμπειρη ομάδα»

Ο Νίκολα Μίροτιτς τόνισε πως ήταν δύσκολο το ματς κόντρα σε μια έμπειρη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός και στάθηκε στη σωστή διαχείριση και αντιμετώπιση του ματς στο δεύτερο ημίχρονο. Ο άσος της Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε στο τρίτο δεκάλεπτο, όπου κατάφερε η ομάδα του να επιστρέψει και να πάρει το προβάδισμα.

«Δύσκολη νίκη σε πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα, που βασίζεται στη" σκληρή" άμυνα. Όλα, όμως, εξαρτήθηκαν από εμάς, από τον τρόπο που προετοιμάσαμε το ματς, από το πώς το διαχειριστήκαμε, από το πώς αντιδράσαμε. Ήμασταν πολύ καλοί στο δεύτερο ημίχρονο, ιδίως στην τρίτη περίοδο, εκεί βασιστήκαμε για τη σπουδαία νίκη», τόνισε χαρακτηριστικά ο άσος της Μπαρτσελόνα, Νίκολα Μίροτιτς για τη δύσκολη νίκη επί του Ολυμπιακού στην παράταση το βράδυ της Τετάρτης στη Βαρκελώνη.

Ο Νίκολα Μίροτιτς δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και ήταν άστοχος αλλά στο καλό διάστημα της Μπαρτσελόνα ήταν εκ των κορυφαίων και βοήθησε την ομάδα του να επιστρέψει στο δεύτερο ημίχρονο και τελικά να πάρει τη νίκη στην παράταση. Ο Μίροτιτς είχε 22 πόντους με 5/11 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 9/10 βολές, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ.