Μπαρτζώκας: «Αξίζαμε τη νίκη, σκόραραν μόνο με βολές»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μπαρτσελόνα τόνισε πως η ομάδα του άξιζε τη νίκη.

 Μπαρτζώκας: «Αξίζαμε τη νίκη, σκόραραν μόνο με βολές»

Πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη, όμως, δεν μπόρεσε να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα. Η ομάδα του Πειραιά έβγαλε αντίδραση ακόμη και όταν οι Καταλανοί ξεκίνησαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και όταν στην παράταση προσπάθησαν να ανοίξουν τη διαφορά.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι ο Ολυμπιακός άξιζε να φύγει από τη Βαρκελώνη με τη νίκη, αφού η ομάδα του έπαιξε με καρδιά και πάθος.

Αναλυτικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε:

«Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι. Ίσως σταθήκαμε λίγο άτυχοι. Οι αντίπαλοί μας στο τέλος της κανονικής διάρκειας και της παράτασης σκόραραν μόνο με βολές. Δεν είχαμε τον έλεγχο των ριμπάουντ, αλλά δίνουμε τα εύσημα στους παίκτες μας. Έκαναν σπουδαία προσπάθεια για 45'. Κατά την άποψή μου, αξίζαμε την νίκη.

Χάσαμε ένα πολύ κρίσιμο ριμπάουντ από τον Οριόλα. Αυτό μας στοίχισε. Μπορούσαμε να είχαμε πάρει ένα από τα τελευταία δύο ριμπάουντ ή και τα δύο ή να μην κάναμε φάουλ. Έτσι θα κερδίζαμε το παιχνίδι. Και η Μπαρτσελόνα βέβαια μπορούσε να κερδίσει, έπαιξε με καρδιά. Δυστυχώς για εμάς, χάσαμε το παιχνίδι. Έχουμε ένα άλλο ματς με τη Ζάλγκιρις σε δύο μέρες και πρέπει να προχωρήσουμε».