Ιβάνοβιτς: «Πρώτη νίκη στον δρόμο για το final 4»

Η Μπασκόνια κέρδισε τον Παναθηναϊκό και ο τεχνικός της Ισπανικής ομάδας, Ντούσκο Ιβάνοβιτς έκανε λόγο για την πρώτη νίκη στον δρόμο για το final 4!

Ιβάνοβιτς: «Πρώτη νίκη στον δρόμο για το final 4»

Ο προπονητής της Μπασκόνια Ντούσκο Ιβάνοβιτς, μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος και ευχαριστημένος. Μαλιστα έκανε λόγο για την πρώτη νίκη της ομάδας του στον δρόμο για το final 4.

Ο έμπειρος τεχνικός των Ισπανών, τόνισε πως ήρθε η πρώτη νίκη, πως είχαν καλή εμφάνιση και εξήρε την απόδοση του Γκρέιντζερ στην άμυνα.

Μπασκόνια - Παναθηναϊκός 81-79: Τα highlights της αναμέτρησης (vid)

«Ήταν η πρώτη νίκη στο δρόμο για το Top-8 και το Final 4, ήταν ένα δύσκολο ματς. Παίξαμε καλά γενικά, σκοράραμε. Βρεθήκαμε 11 πόντους και είχαμε τρεις επιθέσεις, αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Ο Γκρέιντζερ ήταν καλός στην άμυνα, θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει το ματς από την άμυνά μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Μπασκόνια, Ντούσκο Ιβάνοβιτς για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού το βράδυ της Τρίτης.

Μπασκόνια - Παναθηναϊκός 81-79: Μοιραίος στο τέλος ο Παπαπέτρου

Οι γηπεδούχοι στην αναμέτρηση της Τρίτης (12/10) με αντίπαλο την ομάδα του Παναθηναϊκού, αξιοποίησαν την ευστοχία τους στα τρίποντα (13/30-43.3%), αλλά και την κυριαρχία τους στα ριμπάουντ (37-24). Έκανε τη «ζημιά» η τριάδα των Σεντεκέρσκις (15π, 6ρ), Γκρέιντζερ (12π, 9ασ) και Φοντέκιο (16π, 7ρ, 4ασ).

Πρίφτης: «Διαχειριστήκαμε λάθος την τελευταία κατοχή»