«L’ Equipe»: Πρωτοσέλιδο με Κώστα Αντετοκούνμπο (pic, vid)

Η Βιλερμπάν έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν στην Euroleague, με τον Κώστα Αντετοκούνμπο να ξεχωρίζει. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Έλληνας άσος είναι στο σημερινό (13/110) πρωτοσέλιδο της «L’ Equipe».

«L’ Equipe»: Πρωτοσέλιδο με Κώστα Αντετοκούνμπο (pic, vid)

Αποθέωση για τον Κώστα Αντετοκούνμπο από την «Equipe»!

Ο διεθνής άσος ήταν εξαιρετικός στο ματς της Βιλερμπάν με την Αναντολού Εφές και πέτυχε, μάλιστα, το νικητήριο καλάθι, ενώ έπαιξε εξαιρετική άμυνα πάνω στον Λάρκιν στην τελευταία επίθεση των Τούρκων.

Η γαλλική εφημερίδα τον έχει στο πρωτοσέλιδό της και γράφει: «Σαν μεγάλη ομάδα»!

Με αντεπίθεση διαρκείας στο τελευταίο δεκάλεπτο η Βιλερμπάν γονάτισε την Εφές και πήρε μια σπουδαία νίκη με σκορ 75-73. Οι Τζόουνς, Χάουαρντ, Οκόμπο και Αντετοκούνμπο ήταν το κουαρτέτο στο οποίο στηρίχθηκε η γαλλική ομάδα. Ο Μίτσιτς δεν μπορούσε μόνος του να πάρει το παιχνίδι παρά τους 24 πόντους του με 4 τρίποντα.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο ήταν εξαιρετικός, με τον προπονητή του, Τι Τζέι Πάρκερ να τον αποθεώνει μετά την αναμέτρηση. Ο Γάλλος τεχνικός τόνισε πως με εμφανίσεις σαν και αυτή η ομάδα μπορεί να εμπιστεύεται τον Αντετοκούνμπο: «Οι λύσεις προέκυψαν από τον πάγκο. Ο Κώστας βρίσκει ρυθμό, είναι πραγματικά ευκίνητος και έχει ενδιαφέρον ο τρόπος που παίζει. Μπορούμε να στηριχθούμε πάνω του. Με αυτά που κάνει, ξέρουμε ότι μπορούμε να του έχουμε εμπιστοσύνη».