Έβανς για Μπασκόνια: «Να διεκδικήσουμε τη νίκη σε μια δύσκολη έδρα»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στην Ισπανία την Μπασκόνια, το βράδυ της Τρίτης (12/10, 21.30). Ο Τζέρεμι Έβανς μίλησε για το ματς των «πράσινων».

Έβανς για Μπασκόνια: «Να διεκδικήσουμε τη νίκη σε μια δύσκολη έδρα»

Ο Τζέρεμι Έβανς, ο άσος του Παναθηναϊκού, μίλησε για τον αγώνα της ομάδας του με αντίπαλο την Μπασκόνια την Τρίτη το βράδυ.

Ο Τζέρεμι Έβανς υπογράμμισε πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να παλέψει σκληρά στην άμυνα κόντρα στην Μπασκόνια, για να διεκδικήσει το παιχνίδι στη Βιτόρια (12/10, 21:30). Μια δύσκολη έδρα όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο άσος της ομάδας του Παναθηναϊκού.

«Κοιτάζουμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Ημέρα με την ημέρα, προπόνηση με την προπόνηση. Τώρα προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα με τη Μπασκόνια. Θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Να παλέψουμε σκληρά στην άμυνα και ακολουθώντας το πλάνο του προπονητή διεκδικήσουμε τη νίκη μέσα σε μια δύσκολη έδρα», ήταν τα λόγια του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ κατά την αναχώρηση της ομάδας του Παναθηναϊκού για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Μπασκόνια.

Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την πρώτη του νίκη για εφέτος στη διοργάνωση, αφού στο ΟΑΚΑ κέρδισε τη Φενέρμπαχτσε με τον Νέντοβιτς να κάνει εξαιρετικό παιχνίδι και οι «πράσινοι» να παίρνουν το δίποντο και τώρα έχουν μπροστά τους τον αγώνα με την Μπασκόνια στην Ισπανία.