Μποζίκας: «Είναι πολύ δύσκολο να κρατήσεις τόσο χαμηλά τη Ρεάλ»

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, Γιώργος Μποζίκας, αναφέρθηκε στο χαμηλό σκορ που ο Ολυμπιακός κατάφερε να κρατήσει τη Ρεάλ

Μποζίκας: «Είναι πολύ δύσκολο να κρατήσεις τόσο χαμηλά τη Ρεάλ»


Και ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, Γιώργος Μποζίκας, μίλησε για την εξαιρετική άμυνα των παικτών του Ολυμπιακού στη νίκη επί της Ρεάλ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Παίξαμε σε υψηλό επίπεδο στην άμυνα. Το να κρατήσουμε τη Ρεάλ τόσο χαμηλά είναι πολύ δύσκολο. Μείναμε πιστοί στο πλάνο ματς. Τα σουτ τους δεν ήταν μέσα από κυκλοφορία της μπάλας και οι σουτέρ τους δεν βρήκαν ρυθμό. Για τρία δεκάλεπτα παίξαμε όπως θέλαμε. Μόνο στο δεύτερο δεν εμφανιστήκαμε όπως πρέπει, καθώς δεχτήκαμε ατομικά καλάθια από τον Γκος και στον αιφνιδιασμό»

Για το παιχνίδι, το ΣΕΦ και την Euroleague: «Πολύ απαιτητικό ματς με υπερβολική τακτική. Είχαμε 13 λάθη, λόγω της μεγάλης πίεσης στην μπάλα από τη Ρεάλ. Είμαστε έμπειροι στη Διοργάνωση και πρέπει να… ξεχάσουμε αυτή τη νίκη άμεσα. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας. Αυτός ήταν που μας έδωσε την αρχική ώθηση και όλες οι ομάδες φέτος θα καταλάβουν τι σημαίνει το ΣΕΦ».