Χασάν Μάρτιν: Ο Μπαρτζώκας μας είπε ότι θα μπουν τα σουτ κι έτσι έγινε!

Ο Χασάν Μάρτιν μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ρεάλ Μαδρίτης αποκάλυψε τι είπε ο κόουτς Μπαρτζώκας στην ανάπαυλα κι ενώ δεν έμπαιναν τα σουτ, ενώ σημείωσε ότι οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να συνεχίσουν να δίνουν έμφαση στην άμυνα

Χασάν Μάρτιν: Ο Μπαρτζώκας μας είπε ότι θα μπουν τα σουτ κι έτσι έγινε!

Στα «κλειδιά» του «δύο στα δύο» του Ολυμπιακού, στην φετινή Ευρωλίγκα, μετά την επικράτηση επί της Ρεάλ Μαδρίτης, στο Σ.Ε.Φ. αναφέρθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Χασάν Μάρτιν.

Που στάθηκε στην αμυντική λειτουργία των Πειραιωτών.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Έχουμε μια αθλητική ομάδα. Παίζουμε γρήγορα στην άμυνα και δημιουργούμε πρόβλημα στην αντίπαλη επίθεση. Όταν παίζουμε καλή άμυνα βρίσκουμε και καλές επιθέσεις. Πρέπει να συνεχίσουμε να δίνουμε βάση στην άμυνά μας».

Ερωτηθείς, εξάλλου, για όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στους παίκτες του στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα: «Ήταν πολύ θετικός, μας είπε πως ήμασταν σε καλό σημείο και ότι τα σουτ θα μπουν, ήταν σίγουρος. Μας ζήτησε να κρατήσουμε την ίδια ένταση στην άμυνά μας και όλα πήγαν καλά».

Όσο για το γκολ - φάουλ που έβαλε κόντρα στον Έντι Ταβάρες: «Πρέπει να είσαι γρήγορος σε αυτές τις φάσεις, είναι αρκετά μακρύς. Πρέπει να είσαι έτοιμος».