Ζαλγκίρις Κάουνας: Τέλος ο Σίλερ, αναλαμβάνει ο Ζντοβτς

Η διοίκηση της Ζαλγκίρις Κάουνας αποφάσισε να απομακρύνει τον Μάρτιν Σίλερ από την τεχνική ηγεσία της ομάδας και σκοπεύει να τον αντικαταστήσει με τον Γιούρι Ζντοβτς

Ζαλγκίρις Κάουνας: Τέλος ο Σίλερ, αναλαμβάνει ο Ζντοβτς

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ζαλγκίρις Κάουνας αποτελεί ο Μάρτιν Σίλερ, με τον Γιούρι Ζντοβτς να ετοιμάζεται να πάρει τη θέση του.

Ο Αυστριακός προπονητές θα ψάξει την επόμενη ομάδα της προπονητικής του καριέρας, αφού ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με τους Λιθουανούς, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος του Κάουνας.

Ο Σίλερ ξεκίνησε τη σεζόν στη Euroleague με δύο ήττες από Βιλερμπάν και Ζενίτ, ενώ πέρυσι το... πάλεψε στη διοργάνωση συγκριτικά με το μπάτζετ που είχε στη διάθεση του και τη δυναμικότητα των αντιπάλων, τερματίζοντας στην 11η θέση με τους Λιθουανούς και τελειώνοντας με ρεκόρ 17-17.

Είναι ο πρώτος τεχνικός στην διοργάνωση που χάνει τη θέση του μετά από δύο αγωνιστικές.

Ο προπονητής που θα τον αντικαταστήσει θα είναι ο Γιούρι Ζντοβτς που έχει περάσει μεταξύ άλλων και από τον πάγκο της ΑΕΚ, του Ηρακλή και του Πανιωνίου. Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, βρισκόταν στον πάγκο της γαλλικής Μετροπολιτάν.