Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης: Ματς - πρόκληση για τους ερυθρόλευκους

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για το μεγάλο αποψινό παιχνίδι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (21.00, NS Prime). Πρόκειται για το πιο δύσκολο τεστ, με τους Πειραιώτες να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση.

Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης: Ματς - πρόκληση για τους ερυθρόλευκους

Ο Ολυμπιακός μέχρι στιγμής έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν. Διαθέτει γεμάτο ρόστερ, με ποιότητα, ταλέντο αλλά και μία ομάδα με υψηλό βαθμό χημείας και ομοιογένειας για την εποχή.

Δεν είναι μόνο πως οι Πειραιώτες παρουσιάζονται αήττητοι στα μέχρι τώρα επίσημα παιχνίδια τους. Είναι και το πώς φτάνουν στα θετικά αποτελέσματα με επιβλητικό τρόπο!

Όπως σας αναφέραμε στο «ΦΩΣ», οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μέχρι στιγμής 90.5 πόντους στην επίθεση, μοιράζουν 24.7 ασίστ, ενώ παθητικό αριθμούν μόλις 62.6 πόντους. Το εντυπωσιακό, μάλιστα, είναι πως επικρατούν με +28 πόντους διαφορά!

Η ομάδα δείχνει υψηλό βαθμό συγκέντρωσης, χαρακτήρα, λειτουργεί με ομαδικότητα και έχει βρει τον τρόπο να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει παίζοντας και ωραίο μπάσκετ.

Βέβαια, και οι αντίπαλοι που αντιμετώπισε δεν ήταν ιδιαίτερα υψηλής δυναμικής (Κολοσσός, ΑΕΚ, Ηρακλής), αν εξαιρέσουμε την Μπασκόνια, αλλά έχει μεγάλη σημασία πως ο Ολυμπιακός έχει ξεκάθαρο αγωνιστικό προφίλ. Και αποδίδει τα μέγιστα για την εποχή, έχοντας πλάνο, φιλοσοφία, σοβαρότητα αλλά και αγωνιστική νοοτροπία.

Υπάρχει εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα, στα αποδυτήρια και οι νίκες έχουν δώσει αυτοπεποίθηση στους παίκτες. Άπαντες βλέπουν πως βαδίζουν στον σωστό δρόμο.