Λιβιό Ζαν Σαρλ: «Σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη» (vid)

Ο Γάλλος άσος του Ολυμιακού, Λιβιό Ζαν Σαρλ αναφέρθηκε στον αγώνα με την Μπασκόνια, στην πρεμιέρα της Euroleague το βράδυ της Παρασκευής (1/10, 21.00).

Λιβιό Ζαν Σαρλ: «Σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη» (vid)

Ο Λιβιό Ζαν Σαρλ, μίλησε για το ματςμε την Μπασκόνια στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, την Παρασκευή (1/10) το βράδυ (21.00). Ο Γάλλος αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα του Πειραιά να ξεκινήσει τη σεζόν με μια νίκη, ιδίως σε έναν αγώνα που είναι εντός έδρας.

«Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε τη σεζόν με το δεξί. Είναι πάρα πάρα πολύ σημαντικός αγώνας για εμάς και έχουμε μελετήσει πολύ για αυτόν.

Μπαρτζώκας: «Πάντα η πρεμιέρα είναι δύσκολη, αλλά είμαστε έτοιμοι και σε καλό επίπεδο» (vid)

Η Μπασκόνια είναι δυνατή ομάδα. Έκανε κάποιες αλλαγές και έχει κάποιους πολύ καλούς παίκτες, όπως είναι ο Μπόλντγουιν, ο οποίος πέρυσι έκανε εξαιρετική σεζόν με την Μπάγερν. Φυσικά είναι επικίνδυνη ομάδα.

Η κούρσα για τα πλέι οφ θα αρχίσει αύριο και θεωρώ πως είναι μια από τις βασικές αντιπάλους μας σε αυτή τη μάχη. Η επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο είναι σίγουρα ένα συν για εμάς. Εγώ ήρθα στον Ολυμπιακό και για τον κόσμο του. Πέρυσι δεν είχαμε την ευκαιρία να τους έχουμε κοντά μας, πήρα, όμως, μια μικρή γεύση σε εκτός έδρας παιχνίδια, και ήταν ‘τρελό’, οπότε ανυπομονώ να τους δω».