Λάρκιν για Εφές: «Βάλαμε τον εγωϊσμό μας στην άκρη»

O Σέιν Λάρκιν αναφέρθηκε στην κατάκτηση της περσινής EuroLeague από την Εφές, αλλά και τα στοιχεία που άλλαξαν την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. 

Λάρκιν για Εφές: «Βάλαμε τον εγωϊσμό μας στην άκρη»

Ο Σέιν Λάρκιν έκανε δηλώσεις, μιλώντας για τις καταστάσεις που άλλαξαν πέρσι στην Αναντολού Εφές, με αποτέλεσμα η ομάδα να κατακτήσει στη συνέχεια την EuroLeague: «Βάλαμε τον εγωισμό μας στην άκρη και προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα πάντα. Δεν είχε σημασία ποιος θα βάλει τους περισσότερους πόντους. Στο τέλος της ημέρας η ομάδα μας προσπάθησε να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια.

Νομίζω μόνο δυο ομάδες έχουν κατακτήσει back to back ευρωπαϊκό τρόπαιο, οπότε αυτός είναι ο στόχος μας, να γίνουμε η τρίτη ομάδα. Θα δώσουμε ό,τι έχουμε για να το πετύχουμε».

Δηλώσεις παραχώρησε και ο αρχηγός της Αναντολού Εφές, Ντόγκους Μπαλμπάι, ο οποίος είπε: «Ήταν σαν όνειρο, μία μοναδική εμπειρία να σηκώνεις το τρόπαιο. Ένα επίτευγμα για την Εφές και το τουρκικό μπάσκετ συνολικά. Ο στόχος μας είναι ίδιος με πέρσι, αλλά πρώτα από όλα πρέπει να προκριθούμε στα πλέι οφ και μετά να εξασφαλίσουμε το πλεονέκτημα έδρας. Έπειτα, ακολουθούν τα πλέι οφ. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να είμαστε ταπεινοί».