Στρέλνιεκς για Σπανούλη: «Προσπαθούσε πάντα να μας δείξει τον τρόπο για να νικάμε»

Ο Λετονός γκαρντ, Γιάνις Στρέλνιεκς μίλησε για τον Βασίλη Σπανούλη και τα όσα έζησε μαζί του στον Ολυμπιακό.

Στρέλνιεκς για Σπανούλη: «Προσπαθούσε πάντα να μας δείξει τον τρόπο για να νικάμε»

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς σε συνέντευξη που έδωσε, αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Βασίλη Σπανούλη στον Ολυμπιακό, ο οποίος ανακοίνωσε το καλοκαίρι την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.

Ο έμπειρος Λετονός γκαρντ της Ζαλγκίρις, έπαιξε μαζί με τον Σπανούλη στον Ολυμπιακό από το 2017 ως το 2019 και σε συνέντευξη που έδωσε, ρωτήθηκε για τον σπουδαία Έλληνα άσο, με αφορμή την ανακοίνωση για την απόσυρση του το φετινό καλοκαίρι.

«Αυτό που παρατήρησα, ήταν πόσο δυνατός είναι πνευματικά. Μπορεί να έκανε τρεις πολύ κακές περιόδους και όταν ερχόταν η ώρα, στην τελευταία περίοδο, απλά του έδινες τη μπάλα γιατί ήξερε πως να κλείνει τα παιχνίδια. Φυσικά και είχε απαιτήσεις από άλλους παίκτες. Όλοι τον σέβονταν» είπε αρχικά ο Λετονός γκαρντ Γιάνις Στρέλνιεκς.

«Προσπαθούσε πάντα να μας δείξει τον τρόπο για να νικάμε. Ακόμα και τα τελευταία χρόνια, που μεγάλωσε και δεν ήταν το ίδιο γρήγορος, ο τρόπος με τον οποίο δούλευε ήταν στο κορυφαίο επίπεδο και όλοι μπορούσαν να μάθουν από αυτό. Αν ήθελες να μιλήσεις για μπάσκετ, μπορούσες να έχει πάντα μια κουβέντα μαζί του», συμπλήρωσε μιλώντας για τον Βασίλη Σπανούλη.