Σλούκας για Ολυμπιακό: «Η ομάδα είναι καλύτερη από πέρσι - Ήρθαν τοπ-παίκτες»

Ο Κώστας Σλούκας αναφέρθηκε στον ρόλο του ηγέτη και τόνισε πως η φετινή ομάδα του Ολυμπιακού είναι ανώτερη από την περσινή.

Σλούκας για Ολυμπιακό: «Η ομάδα είναι καλύτερη από πέρσι - Ήρθαν τοπ-παίκτες»

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Κώστας Σλούκας, στο πλαίσιο της Media Day της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Ο 31χρονος γκαρντ αναφέρθηκε στον ρόλο του ηγέτη, ενώ επεσήμανε πως η φετινή ομάδα είναι ανώτερη από πέρσι.

Για τη νέα σεζόν, ο Κώστας Σλούκας τόνισε: «Αρχικά καλησπέρα αι καλή χρονιά. Ο Ολυμπιακός το γνωρίζουμε πως τα τελευταία χρόνια έχει μείνει εκτός οκτάδας. Βασικός στόχος του Ολυμπιακού από την αρχή είναι να βρεθεί στην οκτάδα και από εκεί και πέρα βλέπουμε».

Για το τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος από τον Ολυμπιακό: «Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να δυσκολευτώ τόσο πολύ πέρσι. Υπάρχουν όμως έξτρα παράγοντες για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα. Η απουσία του κόσμου είναι πολύ σημαντικό. Υπήρξε η έλλειψη αγώνων που έγινε για τον λόγο που γνωρίζουμε όλοι. Φέτος η χρονιά ξεκινάει από την αρχή και ο Ολυμπιακός είναι στη θέση του, με τον κόσμο δίπλα του. Με μία καλύτερη ομάδα από πέρσι καθώς οι προσθήκες που έχουν γίνει από τοπ επιπέδου παίκτες. Οπότε αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι παλεύουμε αυτό γήπεδο και να περιμένουμε τον κόσμο να μας βοηθήσει».

Για το αν αποδέχεται τον ρόλο του ηγέτη: «Να πω εγώ τώρα ότι είμαι ο ηγέτης ή όχι είναι κουβέντες. Στο γήπεδο πρέπει να δείξουμε ποιος κάνει και τι. Και το σημαντικότερο είναι να πετύχει η ομάδα. Αν πετύχει όλοι οι παίκτες είμαστε σημαντικοί, ενώ αν αποτύχουμε κανένας δεν θα φαίνεται ηγέτης και σημαντικός. Το σημαντικό είναι να δέσει το σύνολο και θεωρώ πως είμαστε σε καλό σημείο και να παίξουμε όλοι μαζί για να πετύχουμε τους στόχους μας».