Ολυμπιακός: Τηλεοπτικά τα ματς στο τουρνουά μπάσκετ στην Κύπρο

Ο Ολυμπιακός θα μετάσχει στο τουρνουά μπάσκετ «Νεόφυτος Χανδριώτης» στην Κύπρο. Τα ματς θα έχουν τηλεοπτική μετάδοση.

Ολυμπιακός: Τηλεοπτικά τα ματς στο τουρνουά μπάσκετ στην Κύπρο

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με τις Ζενίτ και ΤΣΣΚΑ στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» στην Κύπρο (11-12/9), με την Cosmote TV να αναλαμβάνει την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα λάβει μέρος στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» που θα γίνει στη Λευκωσία και εκεί θα τεστάρει τις δυνάμεις της.

Το Σάββατο 11 Σεπτέμβρη, οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν με τη Ζενίτ του Τσάβι Πασκουάλ και την Κυριακή (12/9) θα αντιμετωπίσουν την ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη.

Το πρόγραμμα του τουρνουά

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου

20:30 ΤΣΣΚΑ - Ζενίτ

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου

19:00 ΤΣΣΚΑ - Λαύριο

21:30 Ολυμπιακός - Ζενίτ

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου

17:45 Ζενίτ - Λαύριο

20:15 Ολυμπιακός - ΤΣΣΚΑ

Τα ματς θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την Cosmote TV

«Θα είναι πάρα πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον σε ένα τουρνουά που καθιερώνεται και συμμετέχουν μεγάλες ομάδες. Κάτι πολύ όμορφο που αν καθιερωθεί θα γίνει πιο δημοφιλές το άθλημα και θα έχει πολύς κόσμος την ευκαιρία να βλέπει από το γήπεδο πλούσιο μπασκετικό θέαμα. Είναι πολύ όμορφο και για την Κύπρο και για το ίδιο το άθλημα. Περιμένουμε τους φίλους του Ολυμπιακού και της καλαθόσφαιρας να έρθουν. Μας έχουν λείψει πάρα πολύ, οπότε ελπίζω το γήπεδο να είναι γεμάτο όσο το επιτρέπει το πρωτόκολλο. Ο Αθλητισμός ενώνει και είναι κάτι πολύ όμορφο, ελπίζω να γίνει μία μεγάλη γιορτή του μπάσκετ και να το απολαύσουμε όλοι», είπε για το τουρνουά ο Σάσα Βεζένκοφ.